19% -

Klaviatura McGrey BK-5410

64,00

Odlična klaviatura za začetnike kot tudi že za bolj izkušene glabenike.

VKLJUČUJE MIKROFON

Šifra: BK5410 Kategorija:

Opis

McGrey BK-5410 je razvit z mislijo na začetnike. Vse funkcije in gumbi so jasno razporejeni, tako da bodo tudi najmlajši začetniki imeli enostaven vstop v svet glasbe.

100 zvokov
Otroški klavir BK-5410 s 100 zvoki ponuja širok razpon zvokov, tako da se zabava nikoli ne konča. Izbire vključujejo klasični zvok klavirja in zabavne glasbene instrumente, kot so saksofon, violina in še veliko več!

100 Slogov spremljave
Začetniki bodo našli svoj “groove” z 10 prednastavljenimi spremljavami, kot so disko, bossa nova in valček. Ta velika raznolikost bo učence popeljala do uspeha. S programiranjem ritma lahko vsak slog razporedimo in dopolnimo z bobnarskimi polnili.

Funkcija snemanja
Dodajte del sebe z otrokom prijazno vgrajeno funkcijo snemanja in spremljajte učenje. Prav tako lahko ustvarite svoje posnetke za predvajanje in popevke. V paketu je priložen mikrofon.

Funkcija inteligentnega vodnika
S funkcijo Intelligent Guide z 8 vgrajenih predstavitvenih pesmi se lahko naučite noto za noto.

Funkcija “One Key”: Izberite katero koli demo skladbo. Nato se s tipkovnice predvaja ustrezna skladba, pri čemer se ne upoštevajo napake. Skladbo lahko tako spremljate s pritiskom katere koli tipke. Funkcija “One Key” je namenjena pomoči učencem, da se seznanijo s pesmijo in se naučijo melodijo.

Funkcija “Ansambel”: Tu lahko pokažete, kaj ste se naučili. S to funkcijo predvajate melodijo, medtem ko jo v ozadju spremlja tipkovnica.

Spodbujajte ustvarjalnost svojih otrok. Glasba je zabavna in odlična vaja tudi za možgane!

Dodatne informacije

Barva
EAN 13
Dolžina
Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede

Napake / bedarije
Opis: Glavne značilnosti

Povezave / prenosi
Serija
Tip kabla
V košarici nimate nobenega izdelka!
0