Audio Kondrič
the audio company

Cene in plačila

Cene in plačila


VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o. so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano.

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil


FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

V trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Plačilo s kartico

Plačilo s kreditnimi karticami preko spleta ja varno in hitro, sam postopek plačevanja pa izjemno enostaven. Na spletni trgovini, omogočamo plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Activa...

2. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

3. Plačilo po Predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.

4. Plačilo po povzetju - Trenutno ni mogoče

5. Plačilo v poslovalnici

Lahko se odločite, da boste svoj nakup prevzeli poslovalnici Audio Kondrič in tam tudi plačali izdelke. V tem primeru, vas vaše naročilo čaka 5 dni od prejetega obvestila, nato pa se vaše naročilo avtomatsko izbriše, na vaš elektronski naslov pa prejmete obvestilo o prenehanju rezervacije. Če boste izdelke prevzeli v trgovini in pred tem nakup plačali s kartico vas izdelki čakajo do nadaljnjega.

Nimate izdelka v košarici!
0