Audio Kondrič
the audio company

Cene in plačila

Cene in plačila


VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o. so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano.

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil


FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

V trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Plačilo s kartico

Plačilo s kreditnimi karticami preko spleta ja varno in hitro, sam postopek plačevanja pa izjemno enostaven. Na spletni trgovini, omogočamo plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Activa...

2. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

3. Plačilo po Predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.

4. Plačilo po povzetju

5. Plačilo v poslovalnici

Lahko se odločite, da boste svoj nakup prevzeli poslovalnici Audio Kondrič in tam tudi plačali izdelke. V tem primeru, vas vaše naročilo čaka 5 dni od prejetega obvestila, nato pa se vaše naročilo avtomatsko izbriše, na vaš elektronski naslov pa prejmete obvestilo o prenehanju rezervacije. Če boste izdelke prevzeli v trgovini in pred tem nakup plačali s kartico vas izdelki čakajo do nadaljnjega.

6. LEANPAY Plačilo na obroke.

Leanpay je storitev za plačilo na obroke, ki vam omogoča, da kupite izdelek ali storitev, ki ga želite, zdaj, in ga plačate kasneje v enakih obrokih. Leanpay je preprost za uporabo in ponuja številne prednosti, vključno z:

  • Odločitev takoj: Leanpay vam bo dala odločitev o odobritvi v nekaj minutah
  • Brez skritih stroškov: Leanpay ne zaračunava nobenih skritih stroškov ali obresti.
  • Brez odvečne papirologije: Leanpay je brezpapirna storitev, zato lahko svoje naročilo opravite preprosto s svojim telefonom ali računalnikom.