Audio Kondrič
the audio company
13% OFF

Yamaha Clavinova CLP-745 DW, digitalni klavir, Temni oreh

Vrhunski digitalni pianino, klavir, ki bo navdušil tudi največje klavirske mojstre.

Nova GrandTouch-S klaviatura s tipkami iz naravnega lesa, s prevleko iz umetne slonovine.

Clavinova CLP-745DW zadovoljuje potrebam tako za osnove glasbene šole, kot za višje in akademije.

Original price was: €2.990,00.Current price is: €2.600,00.

Opis

Yamaha Clavinova CLP-745 DW digitalni klavir, garancija 5 let, Dark Walnut (Temni oreh)

 

Serija digitalnih klavirjev CLP uporablja vrhunsko tehnologijo za poustvarjanje izkušenj pri izvajanju na velikem klavirju, kar pianistu omogoča, da pritiska tipke z različnimi variacijami hitrosti in globine, da doseže neomejeno število variacij v tonu in ustvari edinstvene predstave.

Z ekspresionističnimi zmogljivostmi, ki se približujejo zmogljivostim klavirja, bo serija CLP-700 zagotovo poskrbela, da bo igranje klavirja bolj prijetno kot kdaj koli prej.

 

Priročnost, ki jo nudijo samo digitalni klavirji

Clavinove so opremljene s posebnimi funkcijami, ki jih lahko najdemo samo pri digitalnih klavirji. Lahko uporabljate slušalke, da ohranite tišino v okolici ali pa povezavo Bluetooth.

Povežite clavinovo s svojim telefonom in  predvajajte glasbo preko njenih zvočnikov.

Povežite se tudi z aplikacijo Yamaha Smart Pianist in dobite dodatno pomoč pri vadbi klavirja. Preprosta nadzorna plošča omogoča enostavno spreminjanje nastavitev klavirja.

 

Uživajte v dialogu z odlično clavinovo

Pianist igra, klavir se odzove in pianist igra naprej. Pianist prenese občutke, ki jih želi izraziti, in klavir se odzove v stalni izmenjavi, zaradi katere se vzpostavi dialog med njima.

Da bi bila to res bogata izmenjava, morata imeti pianist in klavir odlične ekspresionistične sposobnosti; klavir mora biti enostaven za igranje in zelo odziven ter ustvarjati čudovite zvoke. Klavirji serije CLP-700 izpolnjujejo vse te pogoje, navdih iz dialoga z njim pa bo zagotovo vzbudil vašo željo po nadaljnjem izražanju.

Električni klavir CLP-745 znamke Yamaha je na voljo v različnih barvah: v črni, beli, pepelnato beli, v barvi palisandra, in v barvi oreha.

 

Povezava na uradno spletno stran. LINK

Uporabite NOVO aplikacijo Clavinova Space, ki vam omogoča, da s kamero mobilne naprave izbrani instrument virtualno prinesete kar v svoj dom in dobite vtis, kako bi klavir izgledal v vašem prostoru.

Aplikacija vam nudi tako vizualno kot zvočno predstavitev in je na voljo tako za iOS kot za Android. Brezplačno jo lahko prenesete iz Apple Appstore in Google Playstore.

Povezava na CLAVINOVA SPACE APP.LINK

Kot uradni SERVIS in uvoznik vam ponujamo podaljšano garancijo 2+3 leta, potrebno se je registrirati na uradni YAMAHA strani: LINK
Garancija na YAMAHA produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila, vam klavir servisiramo na domu.
Na željo stranke klavir pripeljemo, ga sestavimo, prikažemo delovanje ter odpeljemo embalažo! Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Video Produkta

Povezani izdelki