Audio Kondrič
the audio company
12.6% OFF

Digitalni klavir Yamaha Clavinova CLP-765 PW, Polirano bel

Digitalni pianino Yamaha Clavinova CLP-765 GP  ima vse karakteristike in zmogljivosti, ki jih pričakujete od prvega klavirja.

Nova generacija digitalnih klavirjev Yamaha Clavinova, z Grand Touch mehaniko tipk in s popolnoma novimi zvočnimi vzorci.

Original price was: €6.280,00.Current price is: €5.490,00.
Koda izdelka: CLP-765PW Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Digitalni klavir Yamaha Clavinova CLP-765PW, garancija 5 let, Polirano bel

Nova generacija digitalnih klavirjev Yamaha Clavinova, z Grand Touch mehaniko tipk in s popolnoma novimi zvočnimi vzorci.

-Igrajte z zvokom CFX granda, Yamahinega najboljšega koncertnega klavirja
-Izberite tople tonalne barve in mehkobo legendarnega klavirja Bösendorfer Imperial
-Izkusite sinergijo zvoka, dotika tipk in občutka na pedalih kot na koncertnem klavirju
-Vse, kar potrebujete za vajo in igranje kot na koncertnem klavirju

Povezava na uradno spletno stran. LINK

Uporabite NOVO aplikacijo Clavinova Space, ki vam omogoča, da s kamero mobilne naprave izbrani instrument virtualno prinesete kar v svoj dom in dobite vtis, kako bi klavir izgledal v vašem prostoru.
Aplikacija vam nudi tako vizualno kot zvočno predstavitev in je na voljo tako za iOS kot za Android. Brezplačno jo lahko prenesete iz Apple Appstore in Google Playstore.

Povezava na CLAVINOVA SPACE APP. LINK

Kot uradni SERVIS in uvoznik vam ponujamo podaljšano garancijo 2+3 leta, potrebno se je registrirati na uradni YAMAHA strani: LINK

Garancija na YAMAHA produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila vam klavir servisiramo na domu.

 

Dodatne Informacije

Specifikacije

Tehnični podatki

YAMAHA podaljšanje garancije

Za podaljšanje garancije za Yamahine digitalne klavirje serij CLP, CSP in CVP je potrebna registracija v 6 mesecih od nakupa izdelka na: https://europe.yamaha.com/en/support/warranty/avantgrand-nu1-clavinova-extended-warranty.html

Pozor: podaljšanje garancije je veljavno le, če svoj izdelek registrirate v 6 mesecih po nakupu. Originalni račun o nakupu je treba predložiti skupaj s potrdilom o podaljšanju garancije v času kakršnega koli zahtevka. Ta razširjena garancija velja samo v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Latvija, Lichtenstein, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Švedska, Švica, Slovaška, Slovenija, Španija, Turčija, Združeno kraljestvo

Povezani izdelki