22.8% -

LD Systems MIX 6 A G3 Aktivni zvočnik s 4-kanalno mešalno mizo

246,90

Aktivni zvočnik s 4-kanalno mešalno mizo

Neverjetna fleksibilnost, majhna teža, dostopna cena!

Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Opis

LD Systems MIX 6 A G3

LD MIX 6 A G3 je idealna izbira za osebne aplikacije za monitoring, ki vključuje 7-kanalni mešalnik in ojačanje razreda D z največjo močjo 2 x 280 W. Kompaktni zvočnik ima 6,5-palični nizkotonec in 1-palični gonilnik Celestion HF, frekvenčni odziv od 80 Hz do 20 kHz in disperzijo 80 ° x 70 °, ki zagotavlja kristalno čist zvok.

Vgrajeni mešalnik je opremljen s številnimi vhodnimi viri, vključno z električnimi inštrumenti, pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, MP3 in CD predvajalniki, in ponuja 3 mikrofonske kanale z 2-pasovnim EQ, 48 V fantomskim napajanjem in preklopnim hi-fi vhodom (CH1) ter stereo linijski kanal. Izhodni odsek vključuje 3-pasovni mojster EQ za splošno oblikovanje tonov, 4-segmentno merjenje LED ter XLR izhod za monitor in globokotonec. Poleg tega je LD MIX 6 A G3 opremljen z DSP s 16 prednastavitvami učinka, omejevalnikom in prekomernim tokom, preobremenitvijo, kratkim stikom in toplotno zaščito. Izhod speakON omogoča napajanje pasivnega LD MIX 6 G3 za enostavno ustvarjanje stereo nastavitve.

Togo ohišje iz MDF ima dva 16-milimetrska nosilca za vodoravno ali navpično usmeritev. LD MIX 6 A G3 samostojno ali v kombinaciji s pasivno enoto zagotavlja neverjetno zmogljivost in vsestranskost v lahkem, enostavno prenosljivem paketu.

Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Dodatne informacije

EAN 13

Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede

Napake / bedarije

Opis: Glavne značilnosti

Povezave / prenosi

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0