13.6% -

LD Systems MAUI 5 GO 100, Akumulatorsko ozvočenje 800W

690,00

Praktično prenosno akumulatorsko ozvočenje.
Dolga doba avtonomije, lahki LI-ON akumulatorji – do 12 h delovanja.

 • Prvo akumulatorsko Line array ozvočenje na svetu
 • Najglasnejše akumulatorsko ozvočenje na trgu
 • Zmoglivost za 100 + Ljudi

Opis

Kompletno  Plug & Play ozvočenje za monitoring ali glavno ozvočenje, izredno dober zvok, velik domet zvoka, zelo nizka stopnja mikrofonije, primerno za problematične prostore, zelo priporočljivo ozvočenje. Ozvočenje, ki ne povzroča težav z izgledom, ne potrebuje stojal. Postavitev je končana v manj kot minuti, brez dodatnih kablov.

Popolnoma opremljen, MAUI® 5 GO 100 je vrhunski sistem za kristalno čist, močan zvok na katerem koli mestu. Ultra prenosni baterijsko ozvočenje je opremljen z visoko zmogljivo litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja moč do 12 ur delovanja. Polnilnik je vgrajen v globokotonec. Zunanja polnilna postaja je na voljo kot dodatna oprema. Vhodi za mikrofon, instrumente in linijske signale ter stereo pretakanje Bluetooth® naredijo MAUI® 5 GO 100 idealen idealen sistem za ulične glasbenike ali za reprodukcijo glasbe in govora na zasebnih in poslovnih dogodkih ter vseh brezžičnih aplikacijah.

Njegova izjemno majhna teža, ki znaša le 12,4 kg, omogoča štiričlensko zasnovo izjemno enostavnega za prevoz, zahvaljujoč posebnim multipin priključkom pa je sestavljen in pripravljen za uporabo v nekaj sekundah. Široka disperzija sistema in odlična odpornost na povratne informacije odpravljata potrebo po ločenih monitorjih. MAUI® 5 GO 100 je z največjo močjo 800 vatov najglasnejši in najbolje zveneči akumulatorski sistem na trgu, ki brez truda zagotavlja zvok za občinstvo z več kot 100 ljudi.

Za neprimerljivo kakovost zvoka v vseh aplikacijah ima stolpčni sistem LECC DSP LD Systems z večpasovnim omejevalnikom, izenačevalnikom, kompresorjem in crossover. Vgrajeni 4-kanalni mešalnik ponuja ločene kontrole glasnosti za vhodne kanale ter spremenljivo visokofrekvenčno ojačitev za lažje hitro in uravnoteženo prilagajanje zvoka. Tehnologija Quick-Swap LD® LD omogoča tudi takojšnjo in enostavno zamenjavo akumulatorja za praktično neomejen čas delovanja za MAUI® 5 GO 100.

MAUI® 5 GO je vrhunsko in izjemno visokokakovostno ozvočenje, ki ga lahko vzamete kamor koli. in z lahkoto ozvočite vsako dvorano, igrišče, piknik prostor, poroko
Prvi baterijski sistem  poganja visoko zmogljiv litij-ionski paket,
Subwoofer vključuje pametni polnilnik, zunanja polnilna postaja je na voljo kot dodatna oprema.
Z Bluetooth® stereo pretakanjem zvoka in mikrofonom, vhodom za instrumente hi-Z in linijskimi vhodi
Idealen za reprodukcijo govora in glasbe na zasebnih ali poslovnih dogodkih.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izvengarancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Tehnični podatki

 • Tip zvočnika: Akumolatorsko ozvočenje
 • Nizkotonska enota: 8 “
 • Srednjetonska enota: 4 x 3 “
 • Visokotonska enota: 1 “
 • Impedanca: 4 Ω

Integriran ojačevalnik:

 • Razred: D
 • Moč: RMS 200 W, peak 800 W
 • Vhod: 6,3 mm, XLR

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0