16.6% -

LD Systems ICOA SUB 18 A 18″ Aktivni subwoofer

819,00

Neverjetna moč, noro dober bas, dostopna cena! 133dB MAX SPL, 2400W peak, DSP

Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Opis

LD Systems ICOA SUB 18 A 18″ Aktivni subwoofer   LD Systems ICOA 18 A | Aktivni  subwoofer

Glasba začne resnično utripati, ko v telesu začutite bas. ICOA SUB18 A lahko poda toliko basov, kot želite – da ljudi privabite na plesišče.

ICOA SUB18A črpa močne nizke tone in vam daje več prostora za višje tone. To je zato, ker vaš globokotonec razbremeni glavni zvočnik, katerega nizkotonski zvočniki so zdaj manj obremenjeni z visoko energijskimi nizkimi impulzi, kar ima posledično manj intermodulacijskega popačenja. Tudi pri večji glasnosti zvok ne postane popačen.

Zahvaljujoč močnemu ojačevalniku razreda D z 600W RMS ali 2400 W maksimalno močjo imate v rokah resno moč. Prednastavitve integriranega DynX DSP – ki ponuja navzkrižne frekvence 80, 100 in 120 Hz – vam omogočajo popolno uravnoteženje vašega ICOA SUB s sistemom. Polariteto signala je mogoče tudi obrniti in SUB ponuja nastavljivo zakasnitev  do 10 metrov.

Ko se vaše potrebe začnejo širiti, ko se prizorišča povečajo, lahko vaša postavitev raste skupaj z vami. Preprosto dodajte več ICOA SUB-jev, ki jih lahko upravljate vzporedno, kar vam daje vedno več moči. Izkoristite lahko tudi kardioidno prednastavitev. Preprosto postavite dodatne subwooferje poleg ICOA SUB-a obrnjene nazaj in omogočite kardioidni prednastavitvi, da postane zadaj tišji in nadzorovani nizki zvok, medtem ko še vedno spredaj deluje z neverjetno močjo.

Robustno ohišje iz 18 mm laminiranega lesa, navoj M20 za distančnik . Transport je poenostavljen z namestitvijo koles. 372141

LD Systems ICOA SUB 18 A 18
LD Systems ICOA SUB 18 A 18

Ne glede na to ali ste DJ, kantavtor, rock ali zabavna skupina, ICOA SUB proizvaja popoln bas, ki dopolnjuje vašo glasbo v živo. Predavanja in multimedijske predstavitve prav tako izkoriščajo njegova jasnost in močna prisotnost, kar vam daje ustrezno podporo za krepitev čustev v vaši publiki.

Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku. / dobavljamo tudi rezervne dele
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Ostali LD Systems produkti LINK

Tehnični podatki

  • Tip zvočnika: Aktivni nizkotonec / subwoofer
  • Nizkotonska enota dimenzije: 18 “
  • Moč: RMS 600 W, Peak 2400 W
  • Odzivna frekvenca: 29 Hz
  • SPL: 133 dB
  • Zaščita Excursion Limiter, over voltage, over-current, Peak Limiter, thermal overload
  • Dimenzije: 626 mm x 672 mm x 637 mm
  • Teža: 44,3 kg
  • Vhodi: XLR/6.3mm jack combo , 2x XLR izhod
  • PR 22-01218

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0