13.9% -

LD Systems ICOA SUB 15 A 15″ Aktivni subwoofer

620,00

Neverjetna fleksibilnost, majhna teža, dostopna cena!

Šifra: LDICOASUB15A Kategoriji: ,

Opis

LD Systems ICOA SUB 15 A

Glasba začne resnično utripati, ko v telesu začutite bas. ICOA SUB lahko poda toliko basov, kot želite – da ljudi privabite na plesišče.

ICOA SUB črpa močne nizke tone in vam daje več prostora za višje tone. To je zato, ker vaš globokotonec razbremeni glavni zvočnik, katerega nizkotonski zvočniki so zdaj manj obremenjeni z visokoenergijskimi nizkimi impulzi, kar ima posledično manj intermodulacijskega popačenja. Tudi pri večji glasnosti se zvok ne postane popačen. Glasovi in ​​instrumenti ostanejo kristalno jasni.

Zahvaljujoč močnemu ojačevalniku razreda D z 400-vatno RMS ali 1600-vatno maksimalno močjo imate na ukaz resno moč. Prednastavitve integriranega DynX DSP – ki ponuja navzkrižne frekvence 80, 100 in 120 Hz – vam omogočajo popolno uravnoteženje vašega ICOA SUB s sistemom. Polarnost signala je mogoče tudi obrniti in SUB ponuja vnaprej nastavljeno linijo zakasnitve za razdalje do 10 metrov.

Ko se vaše potrebe začnejo širiti, ko se prizorišča povečajo, lahko vaša postavitev raste skupaj z vami. Preprosto dodajte več ICOA SUB-jev, ki jih lahko upravljate vzporedno, kar vam daje vedno več moči. Izkoristite lahko tudi kardioidno prednastavitev. Preprosto postavite dodatne globokotonce poleg ICOA SUB-a, obrnjene nazaj, in omogočite kardioidni prednastavitvi, da postane zadaj tišji in nadzorovani nizki zvok, medtem ko še vedno držite udarec spredaj.

Robustna ohišja iz 18 mm laminiranega lesa lahko zložite, medtem ko navoj M20 na vrhu omogoča pritrditev glavnih zvočnikov s pomočjo distančnega droga. Transport je poenostavljen z namestitvijo valjev zadaj. Med namestitvijo vogali varujejo robove. Da vam ICOA SUB ne zdrsne iz rok, so štirje aluminijasti ročaji prekriti z gumo.

Ne glede na to, ali ste DJ, kantavtor, rock ali zabavna skupina, ICOA SUB proizvaja popoln bas, ki dopolnjuje vašo glasbo v živo. Predavanja in multimedijske predstavitve prav tako izkoriščajo njegova jasnost in močna prisotnost, kar vam daje ustrezno podporo za krepitev čustev v vaši publiki.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izvengarancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

 

Tehnični podatki

  • Tip zvočnika: Nizkotonec
  • Nizkotonska enota dimenzije: 15 “
  • Moč: RMS 400 W, Peak 1600 W
  • Odzivna frekvenca: 36 Hz
  • SPL: 131 dB
  • Dimenzije: 510 mm x 598 mm x 552 mm
  • Teža: 32,5 kg
  • Vhodi: XLR/6.3mm jack combo jacks

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0