17.9% -

LD Systems ICOA SUB 15 A 15″ Aktivni subwoofer

650,00

Neverjetna fleksibilnost, noro dober bas,  dostopna cena!

1600W, 36Hz, 131 Db max.

Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Opis

LD Systems ICOASUB15A

Glasba začne resnično utripati, ko v telesu začutite bas. ICOA SUB lahko poda toliko basov, kot želite – da ljudi privabite na plesišče.

ICOA SUB črpa močne nizke tone in vam daje več prostora za višje tone. To je zato, ker vaš globokotonec razbremeni glavni zvočnik, katerega nizkotonski zvočniki so zdaj manj obremenjeni z visokoenergijskimi nizkimi impulzi, kar ima posledično manj intermodulacijskega popačenja. Tudi pri večji glasnosti se zvok ne postane popačen.

Zahvaljujoč močnemu ojačevalniku razreda D z 400-vatno RMS ali 1600-vatno maksimalno močjo imate na ukaz resno moč. Prednastavitve integriranega DynX DSP – ki ponuja navzkrižne frekvence 80, 100 in 120 Hz – vam omogočajo popolno uravnoteženje vašega ICOA SUB s sistemom. Polariteto signala je mogoče tudi obrniti in SUB ponuja nastavljivo zakasnitev do 10 metrov.

Ko se vaše potrebe začnejo širiti, ko se prizorišča povečajo, lahko vaša postavitev raste skupaj z vami. Preprosto dodajte več ICOA SUB-jev, ki jih lahko upravljate vzporedno, kar vam daje vedno več moči. Izkoristite lahko tudi kardioidno nastavitev. Preprosto postavite dodatne subwooferje poleg ICOA SUB-a, obrnjene nazaj, in omogočite kardioidni prednastavitvi, da postane zadaj tišji in nadzorovani nizki zvok, medtem ko še vedno spredaj deluje z neverjetno močjo.

Robustno ohišje iz 18 mm laminiranega lesa, navoj M20 na vrhu omogoča pritrditev glavnih zvočnikov s pomočjo distančnika. Transport je poenostavljen z namestitvijo koles.

Ne glede na to, ali ste DJ, kantavtor, rock ali zabavna skupina, ICOA SUB proizvaja popoln bas, ki dopolnjuje vašo glasbo v živo. Predavanja in multimedijske predstavitve prav tako izkoriščajo njegova jasnost in močna prisotnost, kar vam daje ustrezno podporo za krepitev čustev v vaši publiki.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izvengarancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. 

Tehnični podatki

  • Tip zvočnika:  Aktivni suboofer
  • Nizkotonska enota dimenzije: 15″
  • Moč: RMS 400 W, Peak 1600 W
  • Odzivna frekvenca: 36 Hz
  • SPL: 131 dB
  • Vhodi: XLR/6.3mm  kombiniran prikluček
  • Izhod
  • Dimenzije: 510 mm x 598 mm x 552 mm
  • Teža: 32,5 kg
  • Vhodi: XLR/6.3mm jack combo jacks

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…

V košarici nimate nobenega izdelka!
0