Audio Kondrič
the audio company
12.3% OFF

Yamaha Clavinova CLP-735 WH, digitalni klavir, Bela barva

Yamaha Clavinova CLP-735WH, digitalni klavir, garancija 5 let.

Digitalni pianino bo všeč tudi zahtevnejšim uporabnikom.

Klavir zadostuje vsem kriterijem za glasbeno šolo.

Original price was: €2.200,00.Current price is: €1.930,00.
Koda izdelka: CLP-735WH Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Yamaha Clavinova CLP-735 WH digitalni klavir, garancija 5 let, Bela barva

 

Popoln šolski klavir, saj ga odlikujeta vrhunska mehanika tipk in avtentičen zvok akustičnega klavirja.

Vsekakor pa navduši tudi zahtevnejše pianiste. Model CLP-735 ima 88 tipk s sistemom Grand Touch-STM, ki so izdelane iz umetne slonovine in ebenovine.

Zagotavlja poustvarjanje zvokov svetovno priznanih klavirjev Yamaha CFX – Bösendorfer Imperial Piano, pohvali pa se lahko tudi z binauralnim vzorčenjem klavirjev CFX in Imperial, kar zagotavlja avtentičen občutek prostora med igranjem in poslušanjem na slušalke.

Klavir omogoča dva forte piano zvoka, enako kot pri starodobnih klavirjih v Mozartovem slogu. Odlikuje ga izboljšan VRM (Virtual Resonance Modeling), pa tudi Grand Expression Modeling.

Primerjava med 725 Dodatno : Transpose -/+ 12,  20 Ritmov, MIDI-IN OUT, AUX in / Out , Močnejši zvočniki, boljši bolj poln zvok,  20 ritmov

 

Povezava na uradno spletno stran. LINK

Uporabite NOVO aplikacijo Clavinova Space, ki vam omogoča, da s kamero mobilne naprave izbrani instrument virtualno prinesete kar v svoj dom in dobite vtis, kako bi klavir izgledal v vašem prostoru.
Aplikacija vam nudi tako vizualno kot zvočno predstavitev in je na voljo tako za iOS kot za Android. Brezplačno jo lahko prenesete iz Apple Appstore in Google Playstore.

Kot uradni SERVIS in uvoznik vam ponujamo podaljšano garancijo 2+3 leta, potrebno se je registrirati na uradni YAMAHA strani.
Garancija na YAMAHA produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila vam klavir servisiramo na domu.
Na željo stranke klavir pripeljemo, ga sestavimo, prikažemo delovanje ter odpeljemo embalažo! Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Ostali digitalni klavirji. Link

Dodatne Informacije

Video Produkta

Povezani izdelki