Audio Kondrič
the audio company
18.3% OFF

Wharfedale Pro Programme 50 instalacijski zvočnik, bel

85,00

Wharfedale Pro Programme 50 je kvaliteten in cenovno ugoden instalacijski zvočnik bele barve, namenjen za uporabo v profesionalnih aplikacijah (dvorane, gledališča, šole, restavracije, ipd.)

Šifra: PROGRAMME50 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Wharfedale Pro Programme 50

Kompatibilnost z nizko impedanco

Program 50 je opremljen z ločenim vhodom z nizko impedanco za breznapetostno povezavo z ojačevalnikom z nizko impedanco. Stikalo za način delovanja obide sekundarno navitje linijskega transformatorja in tako odpravi izgubo pri vstavljanju. Kombinacija ločenega vhoda in stikala za način delovanja ščiti napravo pred nepravilno priključitvijo na linijski sistem 70 / 100v v načinu nizke impedance.
Od izbire komponent do visoko frekvenčnega zaščitnega vezja pro-tech® (PTC) je program 50 zasnovan tako, da je delovni konj. Program 50 je najboljša izbira za majhen, velik zvočni zvočnik.

Prilagodljiva in enostavna namestitev

Zaradi lahkih in kompaktnejših ohišij je programska serija še enostavnejša za namestitev. Kompaktni, lahki program 50 je na voljo v črni in beli barvi. Vsi modeli so zasnovani za namizno ali knjižno polaganje ali pa so z uporabo priloženih nosilcev lahko nameščeni na steno ali strop.

Dodatne informacije

Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede