13.1% OFF

Wharfedale Denton 85

399,00

Wharfedale Denton 85 Mahagony red AKCIJA DO ODPRODAJE ZALOG

Na voljo v mahagony barvi
Cena velja za komad podaja se izklučno v paru

Šifra: Denton 85 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Wharfedale Denton 85 Mahagony red

Hifi- zvočnik, vrhunske kvalitete zvoka ter izdelave , na zalogi mahagony red

Klasična tradicija poličnih zvočnikov
Denton 85th Anniversary je dvosisetemski zvočnik v klasični tradiciji, lepo ročno furniran v mahagoni izdelovalca Wharfedale z vstavljeno sprednjo pregrado in tradicionalno mrežico iz volframove tkanine.

Pod tradicionalno zunanjostjo pa je Denton 85th Anniversary izjemno posodobljen in uporablja mešanico tradicionalne in napredne tehnologije. Bas enota ima Wharfedaleov inovativni tkani stožec iz kevlarja, nameščen na togo tlačno ulito ohišje, ta kombinacija zagotavlja bogat, podroben izhod nizkih tonov/srednjih tonov z vrhunsko dinamično zmogljivostjo.
Visoke frekvence ureja tkana mehka kupolasta visokofrekvenčna enota s feritnim magnetom z visokim pretokom, zasnovana za gladko, podrobno HF razširitev.

Nemoten glasbeni izhod
Te pogonske enote združuje visoko kvalitetna kretnica, ki je skoraj neslišna za poslušalca, kar ima za posledico koherenten, brezhiben glasbeni izhod, ki je hkrati vznemirljiv in naraven pri izvedbi katerega koli glasbenega okusa.

Prvotni Denton je bil dobro znan po svojem toplem, bogatem in naravnem zvenečem značaju, izdaja 85th Anniversary Edition pa ohranja ta značaj, vendar ga prežema z odprto, podrobno izvedbo, ki vas bo pritegnila k raziskovanju vaše celotne glasbene zbirke.

Vsekakor moderna klasika!

Morda vam bo prav tako všeč…

Nimate izdelka v košarici!
0