Audio Kondrič
the audio company
19% OFF

Cameo XTRA HEAVY FLUID 10L Tekočina za meglo – zelo dolgo trajanje

Odlična tekočina za meglo.

Fog Fluid with Very High Density and Extreme Long Standing Time 10 L

51,00

Opis

Tekočina za meglo z zelo visoko gostoto in ekstremno dolgim ​​stanjem 10 L

Cameo Xtra-Heavy Fluid ustvarja izjemno gosto in stabilno belo meglo z zelo dolgim ​​stanjem in odlično odsevno zmogljivostjo. Posebej je oblikovan za aplikacije na prostem in primeren za vse običajne stroje za meglo.
Cameo Xtra-Heavy Fluid je izdelan v Nemčiji in je pod stalnim nadzorom kakovosti. Je takoj pripravljen za uporabo, brez vonja in biološko razgradljiv; posoda se lahko ponovno uporabi. Tekočina ni strupena, dokument o skladnosti in varnostni list DIN sta na voljo za prenos.
Voda, uporabljena v proizvodnem procesu, je destilirana 10-krat in tako zagotavlja, da tekočine, ki se uporabljajo, skoraj ne vsebujejo ostankov.

The Cameo Xtra-Heavy Fluid is “made in Germany” and subject to constant quality control. It is immediately ready to use, odourless and biodegradable; the container is reusable. The fluid is non-toxic, a compliance document and the DIN-safety data sheet are available for download.

The water used in the manufacturing process of the fluids is distilled 10 times and thus guarantees that the fluids in use hardly contain any residues.

Lastnosti:

visoko kakovostna tekočina za meglo
idealna za prostore na prostem
prostornina 10 L
zelo gosto meglo
izredno dolg čas
Izdelano v  Nemčiji
pripravljeno za uporabo
brez vonja
biorazgradljivo
zelo dobro odsevno vedenje
nestrupeno

Image

Dodatne informacije

Znamka / proizvajalec

Opis: Glavne značilnosti

Povezave / prenosi

Morda vam bo prav tako všeč…