Pioneer DDJ-800 DJ kontroler

Učenje kako biti DJ ni bilo še nikoli tako enostavno s Pioneer DJ kontrolerjem DDJ-800

Šifra: DDJ800 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

UPORABITE SVOJE ZMOGLJIVOSTI
DDJ-800 2-kanalni DJ krmilnik je pro DJ postavitev, ki je narejena tako, da gre kamorkoli. Ta prenosna enota podeduje postavitev v klubskem slogu in priljubljene funkcije DDJ-1000, vključno z barvnimi zasloni, in vse ostale pakete, ki naredijo velike igralce v bolj kompaktno ohišje. Rezultat je profesionalni krmilnik.

Nehajte skrbeti, da MC hodi pred zvočnikom zahvaljujoč združljivi funkciji Feedback Reducer v rekordbox dj. Sistem bo samodejno zmanjšal zvok zvoka iz mikrofona, kar je še posebej priročno, če imate takoj priključen 2 mikrofona. Uporabite DDJ-800 za mešanje zvoka iz zunanjih virov in uporabite Sound Color FX, Beat FX, EQ in Trim, da naredite vse svoje predstave edinstvene.

COMPACT IN PORTABLE
Čeprav se zdi, da je naš napredni krmilnik DDJ-1000 DJ, DDJ-800 je 1,3 kg lažji, tako da ga lahko udobno prevažate med dogodki.

JOG DISPLAY
Zaradi prilagodljivega barvnega LCD-zaslona na prikazovalniku barv na sredini vsakega kolesca za uporabo razkrijete le tiste informacije, ki jih potrebujete, ne glede na to, ali je to BPM, oblika vala, položaj predvajanja ali vroče točke Cue in Loop.

REEDBACK REDUCER
Uživajte v miru, ko oddajate mikrofon gostujočim govornikom in MC-jem. Funkcija Reducer povratnih informacij v rekordbox dj bo takoj zaznala in zmanjšala zvok zvoka mikrofona, tako da boste ostali v popolnem nadzoru nad zvokom.

LAYOUT CLUB-STYLE
Opravljanje na napravi DDJ-800 se zdi, kot da uporabljate profesionalno napravo NXS2. Gumbi in drsniki krmilnika so urejeni na enak način kot tisti, ki so na naših klubskih standardih CDJ in DJM.

ZVOČNA MEŠALICA AUDIO
Uporabite DDJ-800 kot mešalnik za nadzor glasnosti zvoka iz zunanje naprave – tudi če jo uporabljate samostojno – s prilagajanjem okraskov, kanalskih faderjev in EQ-jev. Ko ste priključeni na rekordbox dj, lahko uporabite tudi Sound Color FX in Beat FX.

Dodatne informacije

Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede

Povezave / prenosi

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0