Pioneer DDJ-1000 DJ kontroler

Učenje kako biti DJ ni bilo še nikoli tako enostavno s Pioneer DJ kontrolerjem DDJ-1000

Šifra: DDJ-1000 Kategoriji: ,

Opis

Izkoristite nove izboljšane funkcije rekordbox dj z našim namenskim 4-kanalnim krmilnikom DJ-jev. S profesionalno postavitvijo, podedovano iz vodilnih modelov NXS2, je DDJ-1000 prenosna, kompaktna rešitev za nastope na zabavah in prireditvah. DDJ-1000 ima na voljo nove LCD zaslone z visoko ločljivostjo na vsakem JOG kolesu, kar vam omogoča, da intuitivno držite oči na zaslonu.
Jog prikaz
Prilagodljiv barvni LCD zaslon Na Jog Display zaslonih je nameščen na sredini vsakega kolesa. Razkrijte samo podatke, ki jih potrebujete. Ali je to BPM, valovna oblika, pozicija predvajanja ali Hot Cue in Loop točk.

Postavitev v klubskem slogu
Prehod na ta DJ krmilnik je lahek po zaslugi znanih jog koles in postavitve, podedovane iz klubske standardne CDJ in DJM vodilne opreme. Posledično je uporaba rekordbox dj z DDJ-1000 enaka kot igranje z nastavitvijo NXS2.

Izboljšan MAGVEL FADER
Zelo trpežen za več kot 10 milijonov gibov, novi MAGVEL FADER.
Poleg tega izpopolnjena programska obdelava jog kolesa in crossfaderja bistveno zmanjša zamude, zato se “stratching” počuti bolj intuitivno kot kdajkoli prej.

Popolnoma nov FX
V svoje komplete dodajte teksturo s štirimi novimi Beat FX z naslovom Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle in Low Cut Echo, skupaj z 10 najbolj priljubljenimi Beat FX iz mešalnikov serije DJM. DDJ-1000 ima tudi štiri zvočne barve FX iz mešalnikov serije DJM – Pitch, Filter, Dub Echo in Noise.

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0