16.7% -

Gramofon Audio-Technica AT-LPW30TK, leseno ohišje

299,00

Gramofon s pogonom na jermen in lesenim ohišjem.

 

Šifra: AT-LPW30TK Kategorija:

Opis

Novi model gramofona iz Audio Technice AT-LPW30TK poganja jermen in je izdelan z lesenim ohišjem, za naraven, uravnovešen in prefinjen analogni zvok, značilen za cenovni razred ali dva višje kot razred v katerem se nahaja.

Ob estetsko izjemno atraktivni obdelavi in visoki kakovosti izdelave se odlično prilega vsaki okolici. Gramofon ima ohišje iz lesa – les je izbran kot osnova zaradi svojih naravnih akustičnih in antirezonančnih lastnosti. Visoka gostota lesa zmanjšuje feedback, ki lahko negativno vpliva na kakovost zvoka. Model LP-W30tk oziroma njegovo ohišje je narejeno iz furnirja in tikovine.

Neželene vibracije, ki vplivajo na kakovost zvoka, se dodatno zmanjšujejo zahvaljujoč antirezonantnem aluminijastem pladnju gramofona, z gumijastim podnožjem. Ročka gramofona je ravno tako narejena iz aluminija. Gramofon ponuja hidravlično dušen nadzor dviganja ročke in omogoča zaklepanje. Ima tudi nastavljivo protiutež, ki omogoča uporabo večjega števila različnih phono glav, ter nadzor zdrsa za minimalno popačenje in optimalno uravnotežene kanale.

Gramofon ima vgrajen RIAA phono predojačevalec, ki se aktivira ali zaobite s pomočjo stikala. Ko je stikalo postavljeno v linijski način se gramofon lahko priklopi neposredno na par aktivnih zvočnikov. Ta gramofon se lahko uporablja s klasičnim ojačevalcem, AV sprejemnikom ali glasbenim stolpom.

Gramofonu je priložena glava VM95C z Dual Moving Magnet osnovo in 0.6mm konično iglo

Have no product in the cart!
0