Audio Kondrič
the audio company
8.3% OFF

Električni klavir Yamaha ARIUS YDP 145 B + klavirska klop

Yamaha ARIUS YDP-145 Električni klavir– Klavirska klop

Original price was: €1.090,00.Current price is: €999,00.

Opis

 SET Yamaha Arius YDP 145, kvaliteten začetniški klavir, z obteženimi tipkami, popolnim klavirskim zvokom, pedali in izhodom za slušalke.

Arius YDP 145 v črni barvi + lesena dvižna klop

YDP-145 ima klavirski zvok, vzorčen z vodilnega Yamahinega koncertnega klavirja CFX – priznanega klavirja, ki zagotavlja iskrive visoke tone in mogočne resonančne nizke tone, združene v izjemno izrazit zvok.

YDP-145 ima enako podroben zvok – od nižjih do višjih tipk – poln jasnosti in bogat z barvito harmonsko vsebino.

Zagotavlja vam izjemno izrazno moč in nianse, ki se avtentično odzivajo tako pri vsakodnevni vadbi kot tudi pri vaših najbolj čustvenih nastopih.Set: Električni klavir Yamaha ARIUS YDP-145 + klavirska klop

PRISTNA IGRIVOST AKUSTIČNEGA KLAVIRJA IN UPRAVLJANJE S PEDALOM S POLOVIČNIM BLAŽILNIKOM

Klaviatura GHS (Graded Hammer Standard) z 88 tipkami s klavirskim mehanizmom reproducira dotik akustičnega klavirja, od naravno težkega občutka v spodnjih tonih do lažjega dotika v zgornjih oktavah.

Tipkovnica GHS zagotavlja odziv in občutek v slogu klavirja, kar omogoča hitro ponavljanje not in pristen izrazni nadzor. Poleg tega je na voljo funkcija polovične

Set sestavljen iz YDP 145 klavirja + Lesena dvižna klop
Smo uradni uvoznik in serviser
Garancija na YAMAHA produkte kupljene V katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila vam klavir servisiramo na domu.

Dodatne Informacije

Specifikacije

Tehnični podatki

Povezani izdelki