7.3% -

Denon DRA-800H Stereo receiever

760,00

Denon DRA-800H Stereo receiever 2x 100W rms

Šifra: DRA-800H Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Denon DRA-800H nudi visokokakovostne zvočne zmogljivosti ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radiem FM / DAB +, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in 2.1 kanalnega domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem Denon DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka.

Superiorna ojačitev
Zasnovan je posebej za potrebe vašega stereo dvokanalnega sistema. Denon DRA-800H ima poseben diskretni visokotokovni ojačevalnik moči, simetrično zasnovo in OFC (baker brez kisika) navitje, ki zagotavlja največjo zmogljivost in pravih 100W moči na kanal (8 ohm, 20Hz – 20kHz, THD: 0, 08%, 2ch vožen). Z nizko zmogljivostjo impedance, nudi večjo stabilnost s široko paleto zvočnikov. Samodejni način ECO pomaga zmanjšati porabo energije, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost zvoka.

Podpora formatov preko ploščkov in USB
Z najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) se brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD

Povezava na uradno spletno stran.LINK

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0