Audio Kondrič
the audio company
39.1% OFF

Denon DRA-800H Stereo receiever DAB+

Denon DRA-800H Stereo receiever 2x 100W rms DAB+

499,00

Opis

Denon DRA-800H Stereo receiever DAB+

Denon DRA-800H nudi visokokakovostne zvočne zmogljivosti ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radiem FM / DAB +, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in 2.1 kanalnega domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem Denon DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka.

Superiorna ojačitev
Zasnovan je posebej za potrebe vašega stereo dvokanalnega sistema. Denon DRA-800H ima poseben diskretni visokotokovni ojačevalnik moči, simetrično zasnovo in OFC (baker brez kisika) navitje, ki zagotavlja največjo zmogljivost in pravih 100W moči na kanal (8 ohm, 20Hz – 20kHz, THD: 0, 08%, 2ch vožen). Z nizko zmogljivostjo impedance, nudi večjo stabilnost s široko paleto zvočnikov. Samodejni način ECO pomaga zmanjšati porabo energije, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost zvoka.

Podpora formatov preko ploščkov in USB
Z najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) se brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD

Povezava na uradno spletno stran.LINK

Povezani izdelki