Audio Kondrič
the audio company
27% OFF

Cameo STEAM WIZARD 2000 Naprava za meglo

Cameo STEAM WIZARD 2000 Naprava za meglo z RGBA LED svetlobnimi efekti

420,00

Opis

Cameo STEAM WIZARD 2000 Naprava za meglo z RGBA LED svetlobnimi efekti

Ustvarjanje spektakularnih razpoloženj in učinkov je prava eksplozija s Cameo Steam Wizard 2000. Izdeluje gosto, celo eksplozijo vodne megle dolžine 7 metrov, ki jih hkrati osvetljuje 12 močnih 10 wattov 4-v-1 LED za dramatične prizore in bogate RGBA barve. Z zgornjo in spodnjo možnostjo postavitve rezervoarja za tekočino ta visokofrekvenčni navpični stroj za meglo omogoča tako zemeljsko kot tudi enostavno montažo. Prav tako se lahko montira vodoravno.

Steam Wizard 2000 uporablja zmogljiv grelni element z močjo 1.200 W in visoko zmogljivo črpalko, ki zagotavlja enakomeren izhod z minimalnim časom ogrevanja med curki. Svetleče diode prikazujejo stanje delovanja in nivo tekočine. Funkcija samodejnega izklopa preprečuje poškodbe črpalke, ko je rezervoar za tekočino prazen. Steam Wizard 2000 se upravlja prek DMX v 4-kanalnem načinu ali vgrajenem daljinskem upravljalniku z osvetljenimi gumbi in vrtljivimi gumbi, ki omogočajo enostavno vidljivost v temi.

Smo uradni uvoznik ter uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku za produkte Adam Hall, LD Systems, Cameo, Palmer, kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU.

Video Produkta

Povezani izdelki