19.2% -

Cameo PIXBAR DTW 600 PRO Dynamic White Dim-Warm 12 x 10 W

509,00

Šifra: CLPIXBARDTWPRO Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Profesionalni 12 x 12 W RGBWA + UV LED bar

Cameo PixBar 600 PRO je širokokotni, konvekcijski hlajen LED bar za profesionalno uporabo, opremljen z 12 super svetlimi 12 Watt RGBWA + UV LED diodami. Deluje popolnoma brezšumno in je brez treperenja zaradi visoke hitrosti osveževanja 3.000 Hz.

Poleg skoraj neomejenega števila barv, ki se lahko spreminjajo glede na temperaturo in makroje, ki so usklajeni z LEE filtri, PixBar ponuja 3 odtenke bele in 4 izbirne dimmerne krivulje. Z upravljanjem z enojno sliko (Pixel Control) se lahko vse LED diode individualno prilagajajo, da dosežejo impresivne Chase učinke.

Popolnoma RDM-omogočen PixBar 600 PRO lahko komunicira dvosmerno z RDM-krmilniki, da zagotovi naslov, stanje in vse parametre naprave. Seveda se lahko svetlobna palica krmili tudi s standardnim DMX protokolom v 7 načinih krmiljenja ali kot samostojna, glavna in slave enota; Ima 14 samodejnih načinov in vgrajen mikrofon za nadzor zvoka. Za ročno delovanje se uporablja zaslon z osvetljenim ozadjem in 4 gumbi.

Aluminijasto ohišje Cameo PixBar 600 PRO je opremljeno z 3- in 5-pinskimi vhodnimi in izhodnimi vtičnicami za DMX-signal, kot tudi z omrežnimi priključki Neutrik Powercon. Svetlobna palica se lahko uporablja pri vseh omrežnih napetostih od 110 do 240 voltov in je opremljena z nosilcem za pritrditev in frost filtrom, ki zagotavlja enakomerno svetlobo brez bleščanja.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Ostali Adam Hall izdelki LINK

Dodatne Informacije

Dodatne informacije o izdelku

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0