Audio Kondrič
the audio company
19.2% OFF

Cameo MULTI FX BAR EZ, LED razsvetljava

Cameo MULTI FX BAR EZ, LED razsvetljava

Sistem LED osvetlitve z 3 svetlobnimi učinki za  DJ-e, ali glasbene skupine
LED Lighting System with 3 Lighting Effects for Mobile DJs, Entertainers and Bands

450,00

Opis

Cameo MULTI FX BAR EZ, LED razsvetljava

Cameo Multi FX Bar EZ ima 3 neverjetne vnaprej nameščene napeljave in je ugodna rešitev “vse-v-enem” za mobilne DJ-je, zabavljače in bende, ki začinijo svojo predstavo s čudovito razsvetljavo. S sistemom barvne razsvetljave, veličastnimi rotirajočimi žarki in osupljivimi počasnimi učinki je sistem opremljen s PAR, dvema LED diodnima lučema in štirimi svetlobnimi diodami, ki so vgrajene v bar.

Multi FX bar EZ ponuja različne možnosti krmiljenja prek sedmih načinov DMX, 4-gumbni zaslonski meni in brezžično nožno stikalo ali ročni infrardeči daljinski upravljalnik, ki sta vključena v sistem razsvetljave. 7-kanalni način DMX vam omogoča, da hitro ustvarite lastne predloge. Izbor fantastičnih vgrajenih programov za avtomatsko delovanje in aktiviranje zvoka proizvaja očarljive svetlobne prikaze, ki združujejo vse tri učinke ali samo uporabo lučk.

Svetlobni sistem “vse v enem” s tremi intenzivnimi učinki, vključno s 4 svetlobnimi točkami, 2 vrtljivima LED diodama in 4-kratnimi svetlobnimi diodami
Vgrajen na palico s polnim vložkom za takojšnjo nastavitev in uporabo
Vključuje priročno torbo, brezžično nožno stikalo, infrardeči daljinski upravljalnik in nosilce za pritrditev
Vgrajeni programi za očarljive svetlobne predstave
Več možnosti nadzora, vključno z DMX, infrardečim daljinskim ali brezžičnim nožnim stikalom ter samodejnim delovanjem in aktiviranjem zvoka
Inovativno avtomatsko krmiljenje programov z barvami ospredja in ozadja ter izbiro vzorcev
7-kanalni DMX način za hitro ustvarjanje chase

Smo uradni uvoznik ter uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku za produkte Adam Hall, LD Systems, Cameo, Palmer, kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU.

Navodilo za uporabo.LINK

Ostali Adam Hall izdelki LINK

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…