15.1% -

Cameo MATRIX PANEL 3 WW 5 x 5 LED

510,00

Cameo MATRIX PANEL 3 WW 5 x 5 LED

5 x 5 LED matrične plošče z enojnim upravljanjem pikslov

 

Šifra: CLMP3WW Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Cameo MATRIX PANEL 3 WW 5 x 5 LED

S 5 x 5 vrstami toplih belih 3 W LED in delovanjem brez treperov Cameo Matrix Panel ustvarja vznemirljive blinder, chase in strobe učinke. Z zmogljivim krmiljenjem posameznih slikovnih pik je odlična izbira za preslikavo abecednih znakov, številk in popolnih sporočil. Vgradne ključavnice na vseh straneh omogočajo povezovanje več panelov za velike, impresivne ozadje.

Matrična plošča vključuje štiri načine krmiljenja DMX, aktivacijo zvoka in 4 izbirne krivulje zatemnitve. Športni sistem omogoča vrhunsko, podrejeno in samostojno delovanje ter visoko učinkovito konvekcijsko hlajenje za brezšumno delovanje. Ultra plosko kovinsko ohišje ponuja 3-polni DMX vhod in izhod, modri in beli napajalni priključek, svetel zaslon s 4 tipkami in varnostno oko. Matrična plošča ima pritrdilni nosilec in deluje na vseh napetostih od 100 do 240 voltov na izmenični tok.

5 x 5 LED matrične plošče z enojnim upravljanjem pikslov
25 x 3 W tople bele LED diode
4 DMX načina, zvočno aktiviranje
Glavna, podrejena in samostojna zmogljivost
Blinder, chase in strobe učinki
Abecedni znak in preslikava številk
4 izbirne krivulje zatemnitve
Brezmejno delovanje in brez utripanja
Ultra ravno ohišje
Še bolj impresivno v večkratnikih

Smo uradni uvoznik ter uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku za produkte Adam Hall, LD Systems, Cameo, Palmer, kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU.

Ostali Adam Hall izdelki LINK

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0