Audio Kondrič
the audio company
12.5% OFF

ArtSound – SMART HYDE Multiroom ojačevalnik, internet radio Wifi/ BT

349,00

ArtSound – HYDE Hi fi ojačevalnik z internet spotify, bluetooth  povezljivostjo vse v enem kompaktnem paketu

Na zalogi

Opis

SMART HYDE 2x 50W ojačevalnik z različnimi  vhodi ter kontrolo preko aplikacije

Kompakten multi-ojačevalnik poskrbi za upravljanja vašega zvočnega sistema kar iz udobja vašega kavča in je resnično vaš pravi “party animal”; težko je dojeti, kako ima ta SMART HYDE vse kar potrebujete. Ta SMART HYDE je prav tako enostavno skriti, prav tako kot njegovega mlajšega brata HYDE, hkrati pa ga tudi umeščamo med “pametne naprave”. Kljub njegovi velikosti vam omogoča nanj dostopati preko Spotify, BT, Airplay

Imate v hiši še kakšno drugo napravo? Ni problema, temu je namenjen AUX-in in optični vhod za televizijski sprejemnik. Svoj močan in kristalen zvok dolguje digitalnemu ojačevalniku. Ni čudno, da si želite več takšnih v svojem domu. Vse postavite v eno omrežje in s tablico ali pametnim telefonom sistem upravljate s kavča ali iz svojega najudobnejšega kotička v stanovanju ali hiši.

Želite ojačevalnik popolnoma skriti in ga nadzirati preko WiFi?

Vgradni ojačevalnik ArtSound SMART HYDE se poveže žično ali brezžično preko Wifi/LAN povezave. In tukaj se zadeva ne konča! Ojačevalnik ima namreč integriran večsobni sistem. To pomeni nadzor vaše naprave preko odlične aplikacije za iOS in android naprave. Slednje pomeni, da boste kompakten ojačevalnik, skrili v omaro ali celo vgradili v strop/steno in ga bodo vaše naprave videle v vašem lokalnem omrežju.

2 x 50W moči po kanalu v D-klasi, pomeni zadosti dinamike za večino vgradnih, zunanjih ali bookshelf zvočnikov na trgu. Ojačevalniki v D-klasi se ne pregrevajo in imajo visok izkoristek z izjemno majhno porabo električne energije.

Večsobni sistem – do 12 con:

Poslušali boste lahko različne ali iste vire v različnih sobah ter neodvisno kontrolirali jakost zvoka.

Tehnični podatki.PDF

Navodilo za uporabo. PDF

Internetni radio, analogni činč vhod, optični vhod, USB vhod, Bluetooth, Mrežni in WiFi vhod, izhod za subwoofer,  2 x 50W ojačevalnik, in še budilka po vrhu!!!

Tehnični podatki

  • Opis: multiroom ojačevalnik – Razred D,
  • Moč:2 x 50 W RMS, (4Ω) THD 0,03% @1kHz 1W
  • Sources : Internet radio: > 10 000 stations worldwide music services: Spotify Connect, TuneIn, vTuner, Deezer, Tidal, Qobuz, … Bluetooth 5.0 Apple AirPlay NAS via UPnP/dlna
  • Vhodi: Stereo RCA, optični,  microUSB (DAC), USB
  • Izhodi: Stereo RCA + subwoofer,
  • Funkcije: Budilka / Timer
  • Operacijski sistem: 4STREAM app (IOS in Android kompatibilnost)
  • Dimentije: 158 mm x 146 mm x 40 mm
  • Teža: 0,54 kg

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…