18.4% -

Yamaha YDP 165 Digitalni klavir

1.297,00

Yamaha YDP 165 električni klavir je odličen digitalni klavir, idealen za začetnike, kakor tudi za zahtevne uporabnike.

Gre za popoln posnetek mehanike pravega klavirja, to omogoča 88 obteženih klavirskih tipk.

Na zalogi

Šifra: YDP165 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Yamaha YDP 165 digitalni klavir

ČUDOVIT, MOGOČEN ZVOK, VZORČEN IZ PRIZNANEGA KONCERTNEGA KLAVIRJA YAMAHA CFX
YDP-165 ima klavirski glas, vzorčen z vodilnega Yamahinega koncertnega klavirja CFX – priznanega klavirja, ki zagotavlja bleščeče visoke tone in mogočne resonančne nizke tone, združene v izjemno izrazit zvok.

YDP-165 ima enako podroben zvok – od nižjih do višjih tipk – poln jasnosti in bogat z barvito harmonsko vsebino. Omogoča izjemno izrazno moč in nianse, ki se avtentično odzivajo tako pri vsakodnevni vadbi kot tudi pri najbolj čustvenih nastopih.

PRISTNA IGRIVOST AKUSTIČNEGA KLAVIRJA IN UPRAVLJANJE S PEDALOM S POLOVIČNIM BLAŽILNIKOM
Tipkovnica GH3 (Graded Hammer 3) z 88 tipkami s klavirskim mehanizmom reproducira dotik akustičnega klavirja, od naravno težkega občutka v spodnjih tonih do lažjega dotika v zgornjih oktavah. Tipkovnica GH3 zagotavlja odziv in občutek v slogu klavirja, kar omogoča hitro ponavljanje not in pristen izrazni nadzor. Poleg tega je na voljo funkcija polovičnega blažilnika, ki verodostojno posnema delovanje blažilnika na klavirju, kar zagotavlja bogate izrazne variacije.

HARMONIČNA RESONANCA KOT PRI KLAVIRJU – VIRTUALNO MODELIRANJE RESONANCE LITE (VRM LITE)
Ena od privlačnosti klavirja je simpatična resonanca, ki jo ustvarjajo vibracije celotnega instrumenta. YDP-165 to bogato simpatično resonanco prefinjeno reproducira s prelomno tehnologijo, imenovano Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite). VRM Lite ustvarja bogato raznolik zvok s simulacijo kompleksnih simpatičnih tonov, ki nastanejo, ko se vibracije strun širijo na zvočno ploščo in druge strune, kar ustreza času in intenzivnosti igranja tipk in pedaliranja.

BOGAT, MOGOČEN ZVOK, KI GA ZAGOTAVLJA KONSTRUKCIJA TONSKEGA UMIKA
YDP-165 uporablja na novo razvito konstrukcijo tone escapement na zadnji strani ohišja, ki oddaja zvok iz notranjosti klavirja. Tako lahko doživite naravno zvočno sevanje in tridimenzionalno resonanco kot pri akustičnem klavirju.

Uporabite NOVO aplikacijo Clavinova Space, ki vam omogoča, da s kamero mobilne naprave izbrani instrument virtualno prinesete kar v svoj dom in dobite vtis, kako bi klavir izgledal v vašem prostoru.
Aplikacija vam nudi tako vizualno kot zvočno predstavitev in je na voljo tako za iOS kot za Android. Brezplačno jo lahko prenesete iz Apple Appstore in Google Playstore

BOGATA IZBIRA VGRAJENIH SKLADB IN INTUITIVNO UPRAVLJANJE Z APLIKACIJO SMART PIANIST
YDP-165 ima seveda pristen zvok klavirja, vendar ima tudi različne druge vgrajene zvoke instrumentov, skupaj 10 glasov – vključno z električnim klavirjem, orglami, vibrafonom in strunami.

YDP-165 ima vgrajenih tudi 353 skladb, vključno s 50 znanimi klasičnimi skladbami, in 303 obsežne vadbene vaje po znanih metodah, kot so Beyer, Burgmüller, Czerny in Hanon. Instrument je združljiv tudi z Yamahino brezplačno aplikacijo Smart Pianist – preprosto prenesite aplikacijo na svojo pametno napravo in jo povežite z instrumentom*.

Garancija na YAMAHA produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila vam klavir servisiramo na domu.

Podatki artikla

– 88 obteženih klavirskih tipk, Graded hammer action GH3-keyboard, tipke umetna slonovina
– Acoustic Control in Acoustic Optimizer
– Povezava z aplikacijo Smart Pianist (prepoznavanje akordov vaših najljubših pesmi, snemanje, nadzor nad zvoki in okoljem s pomočjo tablice ali telefona)
– 192-notna polifonija, Zvok klavirja: Yamaha CFX sampling
– 10 visoko realističnih zvokov, 4 tipi reverba
– Damper resonace (resonanca strun ob pritisnjenem pedalu)
– Dual / layer function, metronom
– 2-stezni snemalnik (1 pesem), 10 demo pesmi in 50 piano songs
– 3 pedala
– USB to host, 2x izhod za slušalke, 2x 20W zvočniki
– Dimenzije: 1357 x 849 x 422mm.

Tehnični podatki

Z aplikacijo Smart Pianist lahko preprosto upravljate različne glasovne funkcije instrumenta in z njo prikličete partiture vgrajenih skladb. Aplikacija ima tudi obsežno funkcijo Piano Room za spreminjanje tonske kakovosti in nastavitev resonance zvoka klavirja.

Povezava na SMART PIANIST APP. LINK

YDP-165 znamke Yamaha je na voljo v barvah: črna, bela, temni palisander

Datoteke izdelka

Povezava na uradno spletno stran. LINK

Povezava na uradni priročnik. LINK

Z aplikacijo Smart Pianist lahko preprosto upravljate različne glasovne funkcije instrumenta in z njo prikličete partiture vgrajenih skladb. Aplikacija ima tudi obsežno funkcijo Piano Room za spreminjanje tonske kakovosti in nastavitev resonance zvoka klavirja.

Povezava na SMART PIANIST APP. LINK

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0