Audio Kondrič
the audio company
16.9% OFF

Yamaha Clavinova CLP-745 PE, digitalni klavir, Polirana ebenovina

Vrhunski digitalni pianino, klavir, ki bo navdušil tudi največje klavirske mojstre.

Nova GrandTouch-S klaviatura s tipkami iz naravnega lesa, s prevleko iz umetne slonovine.

Clavinova CLP-745PE zadovoljuje potrebam tako za osnove glasbene šole, kot za višje in akademije.

Original price was: €3.600,00.Current price is: €2.990,00.

Opis

Yamaha Clavinova CLP-745 P digitalni klavir, garancija 5 let, Polirana ebenovina (Polished Ebony)

Serija digitalnih klavirjev CLP uporablja vrhunsko tehnologijo za poustvarjanje izkušenj pri izvajanju na velikem klavirju, kar pianistu omogoča, da pritiska tipke z različnimi variacijami hitrosti in globine, da doseže neomejeno število variacij v tonu in ustvari edinstvene predstave.

Z ekspresionističnimi zmogljivostmi, ki se približujejo zmogljivostim klavirja, bo serija CLP-700 zagotovo poskrbela, da bo igranje klavirja bolj prijetno kot kdaj koli prej.

Priročnost, ki jo nudijo samo digitalni klavirji

Clavinove so opremljene s posebnimi funkcijami, ki jih lahko najdemo samo pri digitalnih klavirji. Lahko uporabljate slušalke, da ohranite tišino v okolici ali pa povezavo Bluetooth.

Povežite clavinovo s svojim telefonom in  predvajajte glasbo preko njenih zvočnikov.

Povežite se tudi z aplikacijo Yamaha Smart Pianist in dobite dodatno pomoč pri vadbi klavirja. Preprosta nadzorna plošča omogoča enostavno spreminjanje nastavitev klavirja.

Uživajte v dialogu z odlično clavinovo

Pianist igra, klavir se odzove in pianist igra naprej. Pianist prenese občutke, ki jih želi izraziti, in klavir se odzove v stalni izmenjavi, zaradi katere se vzpostavi dialog med njima.

Da bi bila to res bogata izmenjava, morata imeti pianist in klavir odlične ekspresionistične sposobnosti; klavir mora biti enostaven za igranje in zelo odziven ter ustvarjati čudovite zvoke. Klavirji serije CLP-700 izpolnjujejo vse te pogoje, navdih iz dialoga z njim pa bo zagotovo vzbudil vašo željo po nadaljnjem izražanju.

Električni klavir CLP-745 znamke Yamaha je na voljo v različnih barvah: v črni, beli, pepelnato beli, v barvi palisandra, in v barvi oreha.

Povezava na uradno spletno stran. LINK

Kot uradni SERVIS in uvoznik vam ponujamo podaljšano garancijo 2+3 leta, potrebno se je registrirati na uradni YAMAHA strani: LINK
Garancija na YAMAHA produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila, vam klavir servisiramo na domu.
Na željo stranke klavir pripeljemo, ga sestavimo, prikažemo delovanje ter odpeljemo embalažo! Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Video Produkta

Povezani izdelki