Audio Kondrič
the audio company
20.1% OFF

Yamaha Clavinova CLP-725 B, digitalni klavir, Črna barva

Vrhunski digitalni pianino, tudi za  največje klavirske mojstre. Nova GrandTouch-S klaviatura iz umetne slonovine.

Clavinova CLP-725B zadovoljuje za osnove glasbene šole, kot za višje in akademije.

Original price was: €1.790,00.Current price is: €1.430,00.

Opis

Yamaha Clavinova CLP-725, digitalni klavir v črni  barvi, garancija 5 let s podaljšanjem garancije

Serija digitalnih klavirjev CLP uporablja vrhunsko tehnologijo za poustvarjanje izkušenj pri izvajanju na velikem klavirju, kar pianistu omogoča, da pritiska tipke z različnimi variacijami hitrosti in globine, da doseže neomejeno število variacij v tonu in ustvari edinstvene osebne predstave.

Z ekspresionističnimi zmogljivostmi, ki se približujejo zmogljivostim klavirja, bo serija CLP-700 zagotovo poskrbela, da bo igranje klavirja bolj prijetno kot kdaj koli prej.

Priročnost, ki jo nudijo samo digitalni klavirji

Clavinove so opremljene s  funkcijami, ki jih lahko najdemo samo pri digitalnih klavirjih. Lahko uporabljate slušalke, da ohranite tišino v okolici ali pa povezavo Bluetooth.

Povežite clavinovo s svojim telefonom in  predvajajte glasbo preko njenih zvočnikov. Povežite se tudi z aplikacijo Yamaha Smart Pianist in dobite dodatno pomoč pri vadbi klavirja. Preprosta nadzorna plošča omogoča enostavno spreminjanje nastavitev klavirja.

Električni klavir CLP-725 znamke Yamahaje na voljo različnih barvah: v črni, beli, v barvi palisandra in v črni barvi  z visokim sijajem, ki je na voljo z doplačilom.

Vrhunski digitalni pianino, klavir, ki bo navdušil tudi največje klavirske mojstre. Nova GrandTouch-S klaviatura s tipkami iz naravnega lesa, s prevlekami iz umetne slonovine.
Clavinova CLP-725 zadovoljuje potrebam tako za osnove glasbene šole, kot za višje in akademije.

Povezava na uradno spletno stran. LINK  

Ostali klavirji .LINK

Kot uradni SERVIS in uvoznik vam ponujamo podaljšano garancijo 2 +3 leta, potrebno se je registrirati na uradni YAMAHA strani: LINK
Garancija na YAMAHA produkte kupljene V katerikoli trgovini v Sloveniji ali Evropi. V primeru garancijskega popravila vam klavir servisiramo na domu.
Na željo stranke klavir pripeljemo, ga sestavimo, prikažemo delovanje ter odpeljemo embalažo! Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku

Video Produkta

YAMAHA podaljšanje garancije

Za podaljšanje garancije za Yamahine digitalne klavirje serij CLP, CSP in CVP je potrebna registracija v 6 mesecih od nakupa izdelka na: https://europe.yamaha.com/en/support/warranty/avantgrand-nu1-clavinova-extended-warranty.html

Pozor: podaljšanje garancije je veljavno le, če svoj izdelek registrirate v 6 mesecih po nakupu. Originalni račun o nakupu je treba predložiti skupaj s potrdilom o podaljšanju garancije v času kakršnega koli zahtevka. Ta razširjena garancija velja samo v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Latvija, Lichtenstein, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Švedska, Švica, Slovaška, Slovenija, Španija, Turčija, Združeno kraljestvo

Dodatne Informacije

GrandTouch-S klaviatura s tipkami iz umetne slonovine in ebenovine
10 zvokov
Escapement (točka preloma na tipki)
CFX and Bosendorfer Imperial klavirski vzorci
CFX Binaural vzorec (za avtentičen občutek prostora pri poslušanju na slušalke)
VRM (Virtual Resonance Modeling)
Grand Expression Modeling
Zvok spuščene tika, smooth release
256-notna polifonija, Dual /Split / Duo finkcije
10 Voice Demo pesmi + 50 Piano pesmi + 303 pesmi za učenje
2-stezni snemalnik, USB Audio Recorder
Možnost povezave s pametnimi telefoni in tablicami za delo z mnogimi aplikacijami (s kablom ali vmesnikom UD-WL01)
USB to HOST
2x 20w ojačevalec, 2x 12cm zvočniški sistem
Dimenzije (Š,G,V): 1451 x 499 x 569 mm, Teža: 43 kg
Barva: Črna

Povezani izdelki