26.5% -

Wharfedale Vista 200, Soundbar

169,00

Sistem neverjetnega zvoka. Optični vhod, coax vhod, činč vhod, HDMI... Postavitev na zid ali pod TV.

Šifra: Vista200 Kategoriji: ,

Opis

Wharfedale zvok za vaš televizor
Kdo je boljši od strokovnjakov zvočnikov Wharfedale, da oživi zvok vašega televizorja?. Stereo zvočniki, nameščeni na obeh koncih soundbar-a, dajejo živ in prostorni zvok. Dvojni bas odprtini povečata učinkovitost in zvok, ki je veliko bogatejši in globlji kot vaš TV. 

Pravi zvok – karkoli gledate
Da bi natančno prilagodili zvok, ima Vista 200 tudi tri-programski izenačevalnik. Izberite idealno ravnotežje med »Film«, »Glasba« in »Novice«. Če se trudite jasno slišati glasove, je nastavitev »Novice« idealna za poudarjanje dialoga.

Bluetooth povezovanje, za popoln nadzor glasbe
Z vgrajenim Bluetooth sprejemnikom je Vista 200 idealen za predvajanje glasbe iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge naprave. Napravo preprosto seznanite in predvajate svojo shranjeno ali stream glasbo preko povezave Bluetooth. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth, Wharfedale ne izboljša samo zvoka vašega televizorja, ampak tudi vašo glasbo.

Popolnoma povezan – vključno s HDMI-jem
Ko gre za povezovanje kablov, je Vista 200 pripravljen na vse morebitne dogodke. Z izbiro HDMI, koaksialnih ali optičnih digitalnih vhodov se poveže s katero koli digitalno televizijo. Analogni 3,5mm (AUX) vhod pomeni tudi, da se bo povezal tudi s številnimi starejšimi televizorji.

Možnost montaže na steno
Na višini samo 62 mm je Vista 200 lepo pod večino televizorjev. Če pa je vaš televizor nameščen na steno, potem je dodatna oprema za montažo na steno olajšala namestitev tega zvočnika tik pod njo.

Dodatne informacije

Barva
EAN 13
Dolžina
Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede

Napake / bedarije
Opis: Glavne značilnosti

Povezave / prenosi

Serija
servis
Tip kabla
Have no product in the cart!
0