Audio Kondrič
the audio company
18.9% OFF

Wharfedale Pro 2090 Instalacijski zvočnik, 200W RMS

129,00

Usklajen in opremljen za vašo gostilno ali bar.

Govor in glasba, jasno in glasno.

Komplet z nosilci.

Opis

Nastavitve in ujemanje z vašo opremo

Zunanjost omarice komercialnih zvočnikov serije 90 lahko znova prebarvate, da ustreza vaši notranjosti prostora in se zlijejo z okoljem. Medtem ko so enote močne in robustne narave, težo ni mogoče upravljati z zgornjo, spodnjo in zadnjo površino na vseh modelih, ki so jasni za montažo konzole. Poleg modela 4190 so vsi modeli opremljeni z montažnimi nosilci U.

Govor in glasba, jasno in glasno

Gladek, razširjen frekvenčni odziv združuje s širokimi dinamičnimi zmogljivostmi in nizkim izkrivljanjem, kar zagotavlja akustično zmogljivost, zaradi katere je enota idealna za predvajanje glasbe. Sistemi zvočnikov zagotavljajo tudi zadostno srednjo in visoko stopnjo jasnosti za vokale in govor za javne objave. Z uporabo lastniško zasnovanih enot in sodobne proizvodnje so izpolnjeni vsi vidiki zvoka in ekonomike na komercialnem trgu: jasnost, razumljivost glasu, nadzorovana zvočna pokritost, preizkušena zanesljivost in podpora podjetja s skoraj sedemdesetletnim strokovnim znanjem pri reprodukciji zvoka. .

Tehnologija Baker Effect

Tradicionalno je v prostorih zvočnikov prevladovala potreba po stereo reprodukciji, zato je večina pozicij kompromis, ki ga uveljavlja usmerjenost običajnih zvočnikov. Kljub temu je inovativna rešitev Wharfedale Pro uporabiti „učinek Bakerja“, pojav, ki je bil prvič zabeležen v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Z vgradnjo dveh HF pogonskih enot, ki sta pravokotni drug na drugega in Wharfedale je skrbno oblikoval crossover omrežje, je uspelo reproducirati dramatičen stereo učinek v skoraj vsakem položaju poslušanja.

Dodatne informacije

Znamka / proizvajalec

Iskalnik na STRANI kljucne besede

Opis: Glavne značilnosti

Povezave / prenosi

Morda vam bo prav tako všeč…