12.8% -

Q Acoustics 3030i Kompaktni Hi-Fi zvočnik

205,00

Cena velja za kom

NA zalogi !

Šifra: 3030i Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Bistvo vsakega odličnega zvočnika je reprodukcija odprtega, izrazitega zvoka in QAcoustics 3030i, ne glede na kompaktno velikost, blesti ravno v tem.
Precizni zvočniški enoti (100mm mid/bass, 22mm visokotonec), osredotočenost na razmerje moč/velikost in novo zasnovana kretnica, ki optimalno izkorišča novo velikost ohišja so bile ključne usmeritve ob razvoju zvočnika.

Zvočniki Q 3010i imajo od sedaj naprej že tovarniško pritrjene gumijaste nožice. Zvočnik se lahko postavi na polico oz. regal omare, na namensko opcijsko QA 3000i stojalo oz. se jih s pomočjo namenskega stenskega stojala pritrdi na steno.

Glavne lastosti:
Vsestranski ”Slim-Line” izgled, primeren za postavitev v vsakem prostoru
Uporaba Q Acoustics P2P™ (Point-to-Point) tehnologije dušenja ohišja
Za 25% večje ohišje kot pri predhodniku. Zagotavlja kompaktnejši bass in večji zvok
Uporaba 22mm ”decupled” visokotonskih enot za natančnejši in čistejši zvok
Uporaba novih izboljšanih priklopnih terminalov z razlogom izboljšanja strukturne celovitosti

Opisi uporabljenih tehnologij

Nova tehnologija dušenja Q Acoustics P2P™ (Point-to-Point) poskrbi za podporo delov ohišja, ki so sedaj še posebej rigidni, kar pripomore k fokusiranju stereo slike in podajanju zvočnemu odru višjo natančnost kot kadarkoli prej. Z dodatkom popolnoma nove mid/bass zvočniške enote in ”decoupled” viskotokotnskega zvočnika, kar mu omogoča delovanje z močno reduciranimi motnjami je zvočnik 3010i dokaz o tehnoloških izboljšavah, ki jih je nova serija Q Acoustics 3000i doživela.

 

Sestava 22mm ”decoupled” visokotonskih enot

Povečano ohišje = polnejši zvok.

Q Acoustics 3030i ohranja akustično optimalni profil, ki je enak predhodniku, je pa samo ohišje zrastlo v globino in višino, kar je doprineslo k povečanju volumna za 25%. Povečana prostornina zvočnika tako rezultira v povečani moči najnižjih frekvenc in zagotavlja impresiven zvok za takšen format zvočnikov. Kot dodatek k napisanem, povečana dimenzija ohišja zmanjšuje vpliv ”stožasto” generiranega šuma, ki zaradi odboja reflektira od zadnje stene.

Novi terminali za enostavnejšo postavitev bližje zadnji steni.

Z zamenjavo klasičnih zvočniških terminalov z naprednejšimi terminali manjšega profila se je povečala površina zadnje stranice kar močno pripomore k prej omenjeni rigidnosti ohišja. Ob enem pa novi priključni terminali omogočajo postavitev zvočnikov še bližje zadnji steni, ne glede na uporabo klasičnega banana konektorja, vilic ali gole žice.

Čudoviti po izgledu in zvoku

Zvočniki serije Q Acoustics 3000i so na voljo v štirih barvnih različicah: Arctic White, Carbon Black, Graphite Grey in English Walnut. Obrobe zvočniških enot so odslej v barvi kroma, oblikovno spremembo pa so doživeli tudi zvočniški konektorji.

 

Podatki Hi Fi zvočnik

Hifi- zvočnik, vrhunske kvalitete zvoka ter izdelave,
Tehnične specifikacije:
Zasnova ohišja: 2-sistemski , bas-refleks.
Nizkotonska enota: 1 x 100 mm (4″).
Visokotonska enota: 22 mm (0,9″).
Frekvenčni odziv (+3 dB, -6 dB): 65 Hz – 30 kHz.
Povprečna impedanca: 6 Ω.
Minimalna impedanca: 4 Ω.
Občutljivost (2,83 V @ 1 m): 86 dB.
Priporočena moč ojačevalnika: 15 – 75 W.
Priporočena moč AV sprejemnika: 50 – 125 W.
Frekvenca kretnice: 2,6 kHz.
Efektivna prostornina ohišja: 4,0 l.
Masa (kos): 4,1 kg.

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0