17.7% -

LD Systems ROAD BUDDY 10 HS Akumulatorski zvočnik z naglavnin mikrofonom, 600 Mhz

629,00

Prenosni PA sistem, naglavni brezžični mikrofon ter žepni oddajnik, vgrajen MP3 predvajalnik, Bluetooth… Na kolescih.

Šifra: LDRBUD10HS Kategoriji: ,

Opis

LD Systems Road Buddy 10 je elegantna rešitev za prenos glasu in glasbe na poti. Dvosmerni zvočnik z 10-palčnim nizkotoncem in 1-palčnim kompresijskim gonilnikom deluje do 8 ur z baterijo za polnjenje, napaja pa ga ojačevalnik razreda D z zelo učinkovitim preklopnim napajalnikom in 480 vatov največje moči .

Road Buddy se v celoti zanaša na brezžični prenos: ima UHF radijski sprejemnik, ki deluje v območju brez dovoljenj 863 – 865 MHz in ga je mogoče razširiti z dodatnim sistemom. Vgrajeni predvajalnik Bluetooth z osvetljenim večnamenskim zaslonom, izenačevalnikom, vrati USB in režo za kartice SD podpira formate mp3, wma in wav. Vključeni so ročni mikrofon z izhodno močjo 10 mW (LDRBUD10) ali alternativni mikrofon za slušalke s paketom pasov (LDRBUD10HS) in IR daljinski upravljalnik za predvajalnik. Za žične naprave ima Road Buddy dva kanala s kombiniranimi priključki in posameznimi regulatorji glasnosti, ki jih je mogoče preklopiti za nivo mikrofona in linije, stereo vhod prek vtičnic RCA (Cinch) (mono summed) in 3,5 mm Aux vhod.

Nadzorni plošči dopolnjujejo regulatorji glasnosti Treble, Bass, Echo in Master. LD Systems Road Buddy je enostavno vstavljiv zaradi vgrajenih kolesc in izvlečnega ročaja. Na vrhu je priročen predal za shranjevanje do dveh ročnih oddajnih mikrofonov. Plastično ohišje te lahke naprave je zasnovano tako, da sprejme 35 mm nosilec za stojalo.

Tehnični podatki

Tip zvočnika: Aktivni prenosljivi zvočnik
Nizkotonska enota: 12 ”
Nizkotonska enota dimenzije: 254 mm
Visokotonska enota: 1 ”
Visokotonska enota dimenzije: 25,4 mm
Moč: RMS 120 W, Max 480 W
Odzivna frekvenca: 55 – 18000 Hz
SPL: 96 dB

Medijska podpora: Bluetooth, SD Card, USB
Vhod: 2 x XLR, 2 x RCA, 63 mm Jack, 3,5mm jack

Have no product in the cart!
0