Audio Kondrič
the audio company

LD Systems IMA 30 ojačevalnik, 100V / Ohm

Pametna ter enostavna rešitev ozvočenja, za trgovine, gostinske lokale, konference …
linijski, Bluetooth in mikrofonski vhodi
Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Opis

Mešalni ojačevalnik 35W za ohm ali 100V izhod , Installation Mixing Amplifier 35W @ 4 Ohms / 100 V / 70 V

Intuitivna zasnova nadzorne plošče za delovanje s kapacitivnimi  ( brezstikalnimi gumbi ) za izbiro vira glasbe in seznanjanje Bluetooth.
opremljen s 3 stereo vhodi, ( 2 linijska in Bluetooth ) 2 vhodoma za mikrofon ( pravtako s Phantom napajanjem )in zmogljivimi funkcijami DSP za visoko kakovostno predvajanje glasbe in uporabo mikrofona

Stalne instalacije zahtevajo rešitve, ki ponujajo vizualno ločeno zasnovo, ki se zlije v ozadje, hkrati pa je še vedno prilagodljiva in vsestransko uporabna.
Morali bi biti sposobni povezati različne zvočne vire in jih upravljati, da utišate neprednostne signale med napovedmi ali klici v sili.

Z IMA® 30 LD Systems predstavlja prvi model nove mešalne ojačevalne serije IMA®, ki glede oblikovanja in prilagodljivosti ne pušča ničesar želenega.

Brezhibna integracija z IMA® 30 je zanesljiva stvar tako v industrijskih kot tudi v komercialnih aplikacijah, audio kondrič zahvaljujoč kompaktnemu 9,5-palčnemu ohišju, množici možnosti povezave, vključno z Bluetoothom za brezžično povezavo zvoka
IMA® 30 je opremljen s štirimi prednostnimi ravnmi za upravljanje vseh povezanih zvočnih signalov med napovedmi v sili ali prioriteto. Vklopite lahko tudi samodejni način pripravljenosti, da zmanjšate porabo energije v odsotnosti zvočnega signala.

Mešalni ojačevalnik ima dve prednostni zapori kontaktov: eno za vhod v sili za utišanje mikrofona / vira in glasbenih virov in drugo za mikrofone / kanale za izključitev samo virov glasbe.

Izhodi zagotavljajo 35 W moči pri 4 Ohmih, dvopasovni izenačevalnik za nizke in visoke tone ter nastavitve  70 V / 100 V. Izbirno stikalo Hi-Z in Lo-Z vam omogoča popolno ločitev izhodnega signala od izhodnega transformatorja, da zagotovite optimalen frekvenčni odziv za aplikacije z nizko impedanco.
Z vgrajenim pomožnim izhodom lahko na IMA® 30 dodate zunanje ojačevalnike moči, aktivne subwooferje ali aktivne zvočnike. Na aux izhod lahko pošljete tudi celotno mešanico ali samo izbrani vir glasbenega signala. stikalo za mešanje glasbe.

Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Tehnični podatki

2 vtičnici za mikrofon / linijo z mikrofonskim / linijskim stikalom in preklopnim 24 V fantomskim napajanjem
Preklopna funkcija zvonjenja v kanalu Mic / Line 1
Linijski vhod za signal v sili
2 linijska vhoda z vtičnicami RCA in vmesnikom Bluetooth 4.0
35W ojačevalnik razreda D z izbirnim stikalom Lo-Z / Hi-Z in 4 Ohm / 100V / 70V izhodi
Uravnotežen linijski izhod AUX s stikalom Music-Mix za nadzor zunanjih ojačevalnikov, aktivnih globokotoncev ali katerikolih aktivnih sistemov
4 prednostne ravni za celovite možnosti integracije
Preklopni samodejni način pripravljenosti za zmanjšanje porabe energije
Intuitivna zasnova nadzorne plošče za delovanje s kapacitivnimi gumbi za izbiro vira glasbe in seznanjanje Bluetooth

2 mikrofonska vhoda.
2 glasbena vira ter Bluetooth
Line izhodi
Izhodi iz ojačevalnika 35 W rms na ohm ali 100V načinu.

Video Produkta

Morda vam bo prav tako všeč…