LD Systems DQOR 3B – Instalacijski stenski zvočniki (par)

Kvaliteta zvoka, privlačen dizajn ter izjemna zanesljivost.

Garancijska doba 5 let!

Šifra: LDDQOR3B Kategorija:

Opis

LD Systems DQOR 3B

Spodbujajte svoje stranke in goste, naj se dlje zadržijo z odličnim zvokom. Zahvaljujoč širokemu pokritemu kotu in uravnoteženemu zvoku zagotavljajo zvočniki DQOR vabljiv ambient.

Bodisi v zaprtih prostorih bodisi na prostem, dvosmerni zvočnik se s svojo elegantno, dinamično obliko v črni ali beli barvi harmonično prilega vsaki namestitvi. Zahvaljujoč pametnemu stenskemu nosilcu z zaklepanjem in zaklenjenimi integriranimi povezavami ni potrebnih neprivlačnih kablov. Da bi dolgoročno ohranili eleganten in čist videz, je sprednja mreža izdelana iz korozijsko odpornega aluminija.

Brez omejitev! Zvočniki DQOR z nagibnim kotom do 27 ° in vodoravnim vrtljivim kotom 45 ° ponujajo prilagodljivo pozicioniranje, ki ustreza vašim potrebam.

Zvočnike DQOR lahko uporabite tudi v porazdeljenem zvočnem sistemu s številnimi zvočniki in dolgimi kabelskimi vodi. Modeli DQOR 3T, DQOR 5T in DQOR 8T so opremljeni z večnamenskimi transformatorji za sisteme 70 V / 100 V, da zmanjšajo izgubo energije. Predvajajte glasbo v ozadju in obvestila na želeni ravni zvoka: izhodno moč vsakega zvočnika lahko prilagodite z dotikom. Alternativno lahko različice transformatorja delujejo tudi na običajnih izhodih ojačevalnika z nizko impedanco. Njihova impedanca 16 Ohm omogoča vzporedno povezavo do osmih zvočnikov DQOR pri 2 Ohm. Zvočniki serije DQOR zagotavljajo vrhunski zvok in dobro počutje, ki vaše stranke in zaposlene vedno spravi v dobro voljo, bodisi v vaši trgovini, v hotelskem preddverju, v baru na plaži ali na križarki.

Vsi tehnični podatki, opisi in galerije so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izvengarancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Tehnični podatki

  • Tip zvočnika: Nadgradni zvočnik
  • Nizkotonska enota dimenzije: 3 “
  • Visokotonska enota dimenzije: 1 “
  • Moč: RMS 30 W, Max. 60 W
  • Glasnost: 98 dB
  • Odzivna frekvenca: 52 – 19000 Hz
  • Kot pokrivanja: 120° x 80°
  • Dimenzije: 114,6 mm x 180 mm x 180,8 mm
  • Teža: 1,4 kg

Posebnost: konektor za priklop je vgrajen v nosilec, tako pridobimo diskretno skrite kable

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0