LD Systems CURV 500 S2 satelit

Izredno dobro ozvočenje za glasbene skupine, odličen zvok, velik domet zvoka, nizka stopnja mikrofonije, primerno za problematične prostore. PRIPOROČAMO!

Cena velja za KOMAD, pakirano  v paru.

Barva: Bela ali Črna

Smo uradno pooblaščeni serviser v garancijskem in izven garancijskem roku.

Opis

CURV 500 S2

Ta paket dodatne opreme je primeren za razširitev ali dodatek obstoječemu CURV 500®. Sateliti, veliki 12 x 12 cm, so narejeni iz črnega litega aluminija in oddajajo odličen zvok. To dosežejo njihovi enojni 4-palični gonilnik srednjega razreda in trije 1-palični visokofrekvenčni gonilniki. Zahvaljujoč tehnologiji WaveAhead®, ki jo je razvil LD Systems, so visokotonci razporejeni navpično pred visokozmogljivim zvočnikom s polnim obsegom, s čimer je dosežena popolna mešanica in disperzija zvoka. 110-stopinjski kot vodoravne razpršenosti je zelo širok in je navpično omejen na 10 stopinj na satelit – kar zmanjša odseve na stropih in tleh. Pasivni križanec pri 2500 Hz zagotavlja optimalno dodelitev frekvenčnega spektra. S patentiranim vtičnim mehanizmom SmartLink® lahko sistem, ki vključuje do štiri satelitske satelite, v nekaj sekundah sestavimo brez kablov. Robustne kovinske rešetke z akustičnim materialom za zadnje napenjanje ščitijo gonilnike robustnih satelitov z impedanco 16 ohmov in težo 1,73 kg. Matirano črna površina v prahu je prožna in daje satelitu eleganten videz. Za fiksne inštalacije je na voljo vijačni priključek M3 za varnostno vrv.

Izredno dobro ozvočenje za glasbene skupine, izredno dober zvok, velik domet zvoka, zelo nizka stopnja mikrofonije, primerno za problematične prostore, zelo priporočljivo ozvočenje.

ADAM HALL SERVIS.
Smo uradni pooblaščeni serviser v garancijskem in izvengarancijskem roku.
Garancija na: LD Systems, Cameo, Palmer, produkte kupljene v katerikoli trgovini v Sloveniji ali drugje v EU. Tel: 02 / 776 10 51

Tehnični podatki

  • Nizkotonska enota dimenzije: 1 x 4 “
  • Visokotonska enota dimenzije: 3 x 1″
  • Moč: 80 W, 40 W RMS
  • SPL: 88 dB, max. 104 dB
  • Impedanca: 16 Ω
  • Dimenzije zvočnika: 122 mm x 122 mm x 122 mm
  • Teža: 1,72 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

V košarici nimate nobenega izdelka!
0