12.9% -

JBL Eon One Compact

479,00

Neverjetna moč, majhna teža, izjemna fleksibilnost!

Vgrajen akumulator, kontrola preko pametnega telefona, ter Efekt za glasbenike

Šifra: JBLEOC Kategorija: Oznaka:

Opis

JBL Eon One Compact

Dnevi žrtvovanja moči in zmogljivosti zvočnega sistema za prenosljivost so mimo. JBL EON ONE Compact vključuje profesionalni zvočnik, 4-kanalno mešalno mizo s polno zmogljivostjo in nadzor Bluetooth v naš najbolj kompaktni baterijski sistem, ki tehta le 17,6 kilograma. Zveni najbolje že v nekaj sekundah z vrhunskimi učinki in prednastavitvami, ki jih lahko prilagodite kar na telefonu ali tabličnemu računalniku z aplikacijo JBL EON ONE Compact Control – noben zvočni tehnik ni potreben. Predstavitelji, inštruktorji fitnesa in sodelavci bodo cenili funkcijo rack EON ONE Compact, ki zmanjša glasnost glasbe v ozadju, ko zazna vnos govora. Vzporedni Bluetooth omogoča predvajanje glasbe. Z zamenljivo 12-urno baterijo EON ONE Compact boste zabavo ohranili še dolgo po sončnem zahodu. Ne glede na to, ali ste pevec / tekstopisec, DJ, voditelj, inštruktor fitnesa ali pa želite samo uživati ​​v neverjetnem zvoku na poti, se pripravite na #PlayAnywhere z JBL EON ONE Compact.

LEGENDAREN JBL PROFESIONALEN ZVOK

EON ONE Compact je morda dovolj majhen, da ga lahko nosite v eni roki, vendar je njegov zvok dovolj velik, da napolni prostor. Presenečeni boste nad 112 decibeli bogatega, kristalno čistega zvoka. Njegov 8-palični nizkotonec širi nizkofrekvenčni odziv na 37,5 Hz – skoraj oktavo nižje od ostalih PA v svojem razredu.

PRO MIXER LASTNOSTI

Z zvočnikom, ojačevalnikom, mešalno mizo ter pevskimi  efekti , združenim v enem enostavnem paketu, boste olajšali obremenitev in hkrati povečali vrednost naložbe v opremo.

DOLGOTRAJNA BATERIJA

Igrajte več setov ali predavajte več razredov, prepričani v 12-urno življenjsko dobo baterije EON ONE Compact. Zamenjajte baterije v nekaj sekundah – orodje ni potrebno – in baterije hitro napolnite v samo 2,5 urah. Med uporabo sistema lahko celo polnite. (Dodatne baterije so na voljo posebej.)

VODILNI V RAZREDU POVEZLJIVOSTI

EON ONE Compact ponuja več vhodov kot kateri koli sistem v svojem razredu. Dva kombinirana vtiča XLR / TRS, en 1/4-palčni hi-Z vhod za kitaro in en 1/8-palični vhod za AUX povezujejo mikrofone, linijske instrumente in vire za predvajanje zvoka; fantomsko napajanje podpira kondenzatorske mikrofone, predojačevalci pro-grade pa zagotavljajo poln, bogat zvok iz katerega koli mikrofona. Poleg tega 1/4-palični prehod omogoča razširitev sistema z dodatnimi enotami EON ONE Compact. Z vgrajeno vtičnico za slušalke vadite zasebno ali vnesite prednastavitve pred nastopi. Dva močna vrata USB 3.0 omogočata hitro polnjenje tabličnih računalnikov, telefonov in izbranih DJ naprav

POPOLNA KONTROLA 

Za večjo svobodo in nadzor vam aplikacija JBL Compact Connect omogoča nadzor in pretakanje zvoka Bluetooth na do štiri zvočnike EON ONE Compact neposredno iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika iOS ali Android. S Compact Connect boste imeli brezplačno upravljanje nastavitev in zmožnosti EON ONE Compact, vključno s štirikanalnim digitalnim mešalnikom, močnejšim nadzorom EQ, učinki Lexicon, prekrivanjem, shranjevanjem in priklicem prednastavitev in še veliko več.

Povezava na uradno spletno stran izdelka-LINK

Tehnični podatki

  • Tip zvočnika: Aktivni večnamenski zvočnik z bluetooth kontrolo DSP-ja
  • Nizkotonska enota dimenzije: 8 “
  • Visokotonska enota dimenzije:  1 “
  • Moč: 150W peak
  • Odzivna frekvenca: 37,5 – 20000 Hz
  • SPL: 112 dB
  • Dimenzije: 291 mm x 352 mm x 490 mm
  • Teža: 8 kg
  • Vhodi: 2x XLR/TRS combo jacks, 1x Hi-Z, 1x aux
  • Kot pokrivanja: 100° H x 60 ° V
Have no product in the cart!
0