19.1% -

Gramofon BD-1230

169,00

Na voljo v srebrni ali črni barvi.

 

Šifra: 10603048 Kategorija: Oznaka:

Opis

DJ gramofon,kvaliteta za ugodno ceno. Nastavite lahko dve hitrosti – nastavljivo z ± 10%.

Z velikim gumbom Start / Stop, nastavljivim anti-drsanjem in vgrajeno osvetlitvijo za natančno nastavitev hitrosti je delo z gramofonom udobno.
Odstranljiv pokrov iz akrilnega prahu ščiti gramofon BD-1320 pred prahom in umazanijo.

Gramofonski plošči zagotavljajo potrebno stabilnost nastavljive noge, ki blažijo udarce.

Predstavitev

Japonski avdio strokovnjaki iz podjetja Audio Technica so predstavili naslednika hvaljenega gramofona AT-LP120USB – model nove generacije AT-LP120XUSB, gramofon z direktnim pogonom. Popularen je tako med DJ-ji kot glasbeniki. Vsebuje izboljšane elemente in karakteristike, osvežen dizajn in bolj moderen profil ter nov DC servo direct motor, nadgrajeno dinamično proti drsno kontrolo in vgrajen izboljšan phono pred ojačevalec.
Ostal je izvirni videz, a posebna pozornost je posvečena dizajnu, ki je bolj kompakten kot pri prejšnjem modelu. Sila obrata novega direct motor-ja zagotavlja bolj natančno in enakomerno hitrost skupaj z večjo kontrolo in zmanjšanim popačenjem, ki jo prinaša ročica S – oblike in njena dinamična kontrola proti drsenju. Gramofon zna predvajati avdio posnetke s tremi možnimi hitrosti obračanja.

Ta model gramofona ima vgrajen izboljšan pred ojačevalec s spremenljivim phono izhodom, ki omogoča neposredno zvezo z aktivnimi zvočniki ali ojačevalcem, ki nima phono vhod. Možno je tudi povezati gramofon z ojačevalcem preko vgrajenega phono vhoda. Gramofon pride z odstranljivimi RCA phono kabli za enostavno povezovanje z ojačevalci, zvočnimi karticami in drugimi avdio napravami.

Kot je za pričakovati od kakovostnega gramofona se AT-LP120XUSB lahko pohvali z DJ karakteristikami kot so odstranljiva gramofonska glava, LED lučka, ki pomaga pri predvajanju v temnih prostorih klubov, tako kot praktični aluminijasti stroboskopski krožnik s kontrolo hitrosti.

Gramofon je opremljen s gramofonsko glavo AT-VM95E iz nove serije AT-VM95 serije gramofonskih glav. Ta glava je zamenjava za legendarni AT95E model glave – najbolj prodajan model gramofonskih glav vseh časov, AT-HS6 nosilcem glave in eliptično iglo (0,3 x 0,7mm). AT-VM95 serija ima enako konstrukcijo (kot prejšnji model), ki omogoča enostavno zamenjavo in nadgradnjo s katero koli AT-VMN95 iglo.

Opremljen je tudi z USB izhodom za priklop na PC ali MAC kar omogoča digitalizacijo vaše kolekcije gramofonskih plošč. S pomočjo enostavnega in brezplačnega software-a za snemanje Audacity lahko pretvorite vaše priljubljene zapise v digitalne datoteke in edinstveni zvok vinila vzamete s sabo in poslušati preko smartphone-a, prenosnega media predvajalnika ali prenosnika.

Povpraševanje

V kolikor se zanimate za ta izdelek, nam pošljite povpraševanje preko spodenjega obrazca.

 


    Morda vam bo prav tako všeč…

    Have no product in the cart!
    0