16.9% -

Cameo DVC 4, DMX kontroler

299,00

– USB to DMX interface with 512 DMX channels in Live mode
– Built-in flash memory for 256 DMX channels in Standalone mode

Opis

Cameo DVC 4, DMX kontroler

Cameo D4. Vmesnik plug-and-play omogoča 512 DMX kanalov v živo načinu in vključuje notranji pomnilnik za 256 kanalov v samostojnem načinu. To vam omogoča kopiranje programiranja svetlobnih prikazov na enoto in zagon brez računalnika. Z vhodom mini USB in 3-polnim DMX izhodom se DVC 4 napaja iz USB vhoda računalnika. Trije kontrolni gumbi omogočajo izbiro programa in zatemnitev v samostojnem načinu, ki zahteva standardni napajalnik 5 V USB.

Brezplačen programski paket Cameo D 4 vključuje več kot 15.000 knjižnic za naprave in urejevalnik Scan Library, ki ustvarja vaše. Omogoča vam preslikavo posameznih vrst vpenjal, njihovo združevanje in sestavljanje glavnih postavitev v 2D prikazu. Ustvarite, razporedite in zložite dinamične prizore, uporabite integrirane palete za nadzor vaših luči, ne da bi morali premakniti faderje in ustvariti stotine razburljivih učinkov z motorjem XEEL.

Programska oprema ponuja obsežno orodjarno za urejanje v živo, analizator zvoka in MIDI uro za sinhronizacijo BPM in 3D vizualizacijo v realnem času za pred-predvajanje programiranih svetlobnih prikazov. Postavitev zaslona in videz sta popolnoma prilagodljiva, brezplačna aplikacija Easy Remote pa vam omogoča nadzor nad programsko opremo preko WiFi-jev iz iPhonov, iPadov in naprav Android.

Vmesnik DVC 4 in brezplačni programski paket D 4 sta bila razvita in izdelana izključno za Dame Cameo. Najnovejšo različico programske opreme najdete na strani za prenos WWW.ADAMHALL.COM ali WWW.CAMEOLIGHT.COM, za tehnično podporo pa kontaktirajte SUPPORT@DASLIGHT.COM.

Kanali v živo : 512
Samostojni kanali : 256
Programski način : polni Cameo D 4 / polni daslight DVC 4
Vnosi : Mini USB
Izhodi : XLR 3-polni ženski
Pomnilnik : 20 K
Suhi priključki za stike : 8
Obratovalna napetost : USB

Dodatne Informacije

Dodatne informacije o izdelku

User´s Manual Software EN

Software Download Manual

Software Links

Morda vam bo prav tako všeč…

Have no product in the cart!
0