Audio Kondrič
the audio company
17.7% OFF

Beatfoxx akumulatorski LED bluetooth zvočnik z radiem, USB, AUX in mikrofonom

65,00

  • Kvaliteten zvok ki vas povabi k petju
  • Bluetooth, USB, SD
  • LED svetlobni efekti
Šifra: Beatfoxx Kategorija: Oznaka:

Opis

Beatfoxx OutdoorJam ponuja ravno pravo mešanico, bogate glasbe in svetlobnih učinkov, zaradi česar je vsaka želena lokacija popolna lokacija za zabave z zajamčenim vzdušjem. Zmogljiva baterija in vgrajen radio zagotavljata, da zabavi ne bo tako hitro zmanjkalo sape. Z vključenim mikrofonom bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji karaoke.

Bogat zvok

Dvosmerni sistem z močjo 10 vatov zagotavlja, da lahko Bluetooth zvočnik kljub kompaktni velikosti doseže močan  zvok in s tem zasenči številne druge Bluetooth naprave.

Bluetooth povezava

Z brezžično povezavo Bluetooth lahko OutdoorJam enostavno povežete z zunanjimi napravami, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, prenosniki in številne druge naprave Bluetooth. Razpon 10 m zagotavlja absolutno svobodo gibanja.

Reže USB / microSD in AUX vhod

Tisti, ki imajo radi dostop do čim več glasbe, lahko uporabljajo reže USB in microSD na škatli. Starejše periferne naprave je mogoče enostavno priklopiti na zvočnike s priloženim 3,5 mm AUX kablom.

Zahvaljujoč integriranemu FM radiu ne boste ostali na hladnem v primeru nepričakovanega zatišja v glasbi ali ko boste potrebovali novice iz zunanjega sveta. Vgrajeno ima tudi samodejno iskanje postaje.

Zmogljiva baterija 2200 mAh za ure glasbenega uživanja

Največja moč! Močna 2200 mAh baterija zagotavlja približno 3 ure glasbenega uživanja (odvisno od izbrane glasnosti). Potrebuje le približno 2 uri za popolno polnjenje.