Audio Kondrič
the audio company
15.9% OFF

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK,Solid Bass, Bluetooth slušalke, ušesne

159,00

  • Zahtevajte več od brezžičnega zvoka :kvaliteten  zvok ter odlična razumljivost klicev
  • Razveseljivo brezžično poslušanje
  • 40 ur na eno polnjenje

 

Na zalogi

Šifra: ATH-CKS5TWBK Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Slušalke ATH-CKS5TW
S tehnologijo Bluetooth® 5.0 združujejo močan, visokozmogljiv zvok s praktičnostjo in svobodo resnično brezžičnega dizajna. Slušalke imajo vklop / izklop samodejnega vklopa in vklopljene in pripravljene za zagon takoj, ko jih odstranite iz priloženega polnilnega ohišja. Vrnite jih v ohišje in izklopijo se in začnejo polniti. Slušalke ponujajo 15 ur neprekinjenega predvajanja glasbe s polnim nabojem, 30 ur dodatne moči pa je na voljo v primeru polnjenja, tako da lahko glasbo vzamete s seboj kamor koli. Poleg tega je ohišje opremljeno z USB-C priključkom za baterijo, ki vam omogoča hitro napolnitev ohišja, ko to morate storiti.

Slušalke so opremljene z ekskluzivnimi 10 mm driwerji ( zvočniki ) z dvoslojno membrano. Kombinacija trdih in mehkih membranskih materialov povzroči čist zvok v celotnem obsegu z vrhunskim basom. Zvok je dodatno izboljšan s priloženimi silikonskimi ušesnimi ščitniki (na voljo v štirih velikostih: XS, S, M, L), katerih tanka prožna zasnova omogoča popolno prileganje ušesu za odlično izolacijo in visoko frekvenčno oddajanje zvoka. Priloženi so tudi silikonski nosilci 3D zanke, ki ponujajo še bolj varno prileganje.

Ker na slušalkah ni nobenih žic, so na ohišjih slušalk nameščeni krmilniki in vgrajeni mikrofon, ki vam omogoča popoln in udoben nadzor nad glasbo in telefonskimi klici, ne da bi se morali dotikati vašega pametnega telefona ali druge seznanjene naprave. Kakovost klicev se močno izboljša s tehnologijo Qualcomm cVc ™ (Clear Voice Capture). Zvok klicev se predvaja tudi v obeh slušalkah, zato so pogovori še bolj jasni.

Slušalke ATH-CKS5TW imajo IPX2 vodoodpornost, kar pomeni, da so zaščitene pred kapljanjem vode, kot sta dež in znoj. Kompatibilni so tudi s kakovostnim Qualcomm® aptXTM avdio in AAC kodeki za odličen brezžični prenos zvoka.

Na voljo v črni (ATH-CKS5TWBK), modri (ATH-CKS5TWBL) in kaki (ATH-CKS5TWKH).

Morda vam bo prav tako všeč…